03.06.2024
Bucătăria „Gusturile se Discută” a prins culoare de ziua copiilor! Cine sunt invitații care s-au duelat în ediția specială - VIDEO

Într-o nouă ediție „Gusturile se Discută” s-au duelat pentru a câștiga tigaia Gloria Nastasiu și Ariadna Voevuțchi. Cum s-au simțit fetele, dar și ce planuri și-au făcut pentru vacanță află dintr-un reportaj marca o Seară Perfectă.

„Ediția de unu iunie la „Gusturile se Discută” a fost specială datorită invitatelor”, a spus Iulia Deliu, prezentatoarea emisiunii.

Fiica Verei Natasiu, Gloria,recunoaște că a fost emoționată și crede că câștigul a fost pe merit: „Un pic stresant a fost. Eram concurente, dar la final a câștigat cel care a meritat. Mi-a plăcut foarte tare, a fost un sentiment calm, confortabil, dar asta nu mi-a calmat stresul din mine”.

Ariadna a fost pusă în dificultate când a fost întrebată dacă gătește din obligație sau din plăcere „Asta e greu de zis pentru că eu nu prea gătesc. Eram șocată când am auzit că vin aici”.

Iulia Deliu, profitând de ediția specială cu copii, a întrebat care le este dorința de 1 iunie. „De mult timp deja nu sărbătoresc ziua copiilor, dar doresc fiecărui copil din lume să aibă un loc confortabil unde să doarmă noaptea, mâncare pe masă și o familie iubitoare. Asta e cel mai important”, a răspuns Gloria. „Eu nu am o dorință de 1 iunie, dar visez să am o casă pe pământ, vreau un câine și multe pisici”, a apus Ariadna.

Invitatele au povestit despre pisicile pe care le au acasa. Gloria: „Pisica mea este o fire foarte calmă, dar nu-i place să stea în brațe la oameni și uneori mușcă, este o pisică teritorială, niciodată nu s-a împăcat cu alte pisici”.

Două blonde și Boxa misterioasă! Provocarea care le-a testat limitele Danielei Andreev și Vladei Mardari - VIDEO

„Luna mea e complet opusul, adoră să stea în brațe, zgârâie și mușcă foarte des”, a menționat Ariadna.

Intrebate cum vor petrece vacanța de vară, fetele au spus că și-au făcut planurile deja. 

Patric Hanganu - foc și pară! Cum a reacționat atunci când a fost acuzat de fosta soție că ar fi zgârcit: „Eu încă de iarna trecută am plecat prima dată” - VIDEO

„Vara asta voi merge la bunici, să o ajut pe bunica mea că știu că are nevoie”, a menționat Gloria.

„Am plnuri de business vara. În primul rând o să merg la Orhei, la unchiul meu, pentru că am prieteni acolo și vreau să deschis un stand cu limonadă și brățări lângă salonul mamei mele”, a spus Ariadna.

Articole din aceeasi categorie