03.06.2024
Două blonde și Boxa misterioasă! Provocarea care le-a testat limitele Danielei Andreev și Vladei Mardari - VIDEO

Tradiţional, la 31 mai, sărbătorim Ziua Internaţională a Blondelor. Printre ele se numără şi colegele noastre, prezentatoarele Daniela Andreev şi Vlada Mardari. Cu această ocazie le-am testat curajul şi am provocat fetele să joace „Boxa misterioasă”. Ce scârboşenii am ascuns acolo şi cine a câştigat concursul, află dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă.

De ziua internațională a blondelor a fost testat curajul blondelor de la Pro TV și anume prezentatoarea emisiunii iSănătate, Vlada Mardari și prezentatoarea știrilor Daniela Andreev.

Îi sărbătorim pe Sfinții Împărați Constantin și Elena! Cine sunt vedetele de la noi care își aniversează astăzi ziua onomastică - FOTO

Fetele pline de emoții au fost provocate să bage mâna într-o cutie misterioasă, iar de acolo să ghicească ce este doar pipăind. Cele două au trebuit să pună mâna pe picioare de găină, o perucă, o banană și un scutec. Vezi în scevența video de mai sus cum s-au descurcat, dar și cât de tare s-au speriat.

Nu sunt doar frumoase, ci şi inteligente! Cine sunt vedetele de la noi care au fost luate la întrebări de Ziua Internațională a Blondelor - VIDEO

„Doamne Dumnezeule, ce e asta?”, a spus Daniela Andreev.

Cele două prezentatoare au venit și cu un mesaj de felicitare pentru toate blondele.

„Eu le urez blondelor să-și iubească părul, să aibă grijă de el, fiindcă noi blondele știm cât efort, câți bani, câte produse de styling necesită mereu să investești în părul blond,  brunetele nu au atât de multe probleme. Femeile ar trebui să se și mândrească atunci când părul este frumos, îngrijit, curat”, a spus Vlada Mardari.

Daniela a menționat: „Eu le doresc răbdare pentru că ai nevoie de multă răbdare atunci când ai părul blond, trebuie să ai mai mult timp ca să îi acorzi pentru îngrijire și cam asta. Să aveți un păr frumos și sănătos”.

Cântăreața care „dă de pământ” cu influencerița Andreea Bostanica: „L-ar fi despărțit pe acest om de soția lui”

Articole din aceeasi categorie