03.06.2024
Patric Hanganu - foc și pară! Cum a reacționat atunci când a fost acuzat de fosta soție că ar fi zgârcit: „Eu încă de iarna trecută am plecat prima dată” - VIDEO

Deși părea în ultima perioadă că se înțeleg din ce în ce mai bine, s-a tulburat din nou liniștea. Patric Hanganu și fosta iubită nu ajung la un consens.

După ce Svetlana Nichitina a dat de înțeles că Patric Hanganu ar fi cam zgârcit, acesta s-a făcut foc și pară. Interpretul și-a amintit ce cadouri i-a facăt de-a lungul timpului fostei iubite:

„Astăzi am aflat că am fost numit și „jmot”. Să știți că o calitate foarte importantă care trebuie să o avem toți și care ne face fericiți pe noi este recunoștința. Să fim recunoscători oamenilor care cândva ne-au ajutat, ceea ce eu fac întotdeauna, nu și alții. Îmi aduc aminte, cu vreo 3 ani în urmă avea un iphone galben, cu ecranul crăpat. Când am văzut asta, tot în seara aia i-am făcut rost de un iphone 12 care era atunci ultimul model, 12 pro. „Jmotul” ăsta a luat. Când a apărut 14 pro, „jmotul” s-a dus și a cumpărat. A vrut geantă de la Dolce & Gabbana, „jmotul” s-a dus și a luat geantă de la Dolce & Gabbana. Dinții cei frumoși cu care zâmbește, jumătate sunt făcuți de „jmot”. Nu mai zic de pantofi, de haine. Vă doresc la toate așa „jmot” ca mine”.

De asemenea, Patric a mai povestit cu lux de amănunte: „Și am observat calitatea asta la foarte multe femei. Dacă bărbatul într-un moment dat nu mai oferă, gata, el este „jmot”. Unele femei sunt așa de interesante... Sunt momente când bărbatul nu are, când are de făcut investiții, când are căderi. Asta este educația care se face în societatea noastră între femei. Acestea sunt niște femei urâte. Urâte care nu știu să aprecieze când li se face bine”.

Mesajul misterios postat de Eugenia după divorțul de Gheorghe Cavcaliuc: „Port o singură coroană și nu e pe cap dar în suflet” - FOTO

Interpretul a recunoscut că prima despărțire dintre cei doi a avut loc în 2023, când a plecat din familie timp de 4 luni:

„Eu tare bine mă simțeam și eram tare liniștit până ieri când a aruncat hainele sau le-a dăruit... Pe mine nimeni absolut nu m-a părăsit. Eu am fost cel care am hotărât și nu o dată. Eu încă de iarna trecută am plecat prima dată pe vreo 3-4 luni. Eu din dorința de a-mi proteja copilul și de a fi alături de el m-am întors înapoi și am stat cât am putut”.

Îi sărbătorim pe Sfinții Împărați Constantin și Elena! Cine sunt vedetele de la noi care își aniversează astăzi ziua onomastică - FOTO

Scandalul dintre Patric Hanganu și fosta lui iubită a început în ianuarie curent, când interpretul a ieșit în lacrimi pe online spunând că s-a despărțit de mama copilului său, iar aceasta nu îi permite să-și vadă copilul.

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a făcut cunoscut în showbiz după ce a uimit jurații prin vocea s-a inconfundabilă la show-ul „Românii au talent” și s-a calificat în etapa urmatoare a concursului. El se simte împlinit că povestea vieții sale a fost auzită peste tot, devenind acum mult mai puternic și cunoscut de toată lumea.

Articole din aceeasi categorie