03.04.2022
Bruce Willis nu va mai primi „Zmeura de Aur”, dupa ce s-a aflat diagnosticul grav de care sufera: „Ar fi fost nepotrivit...”

Familia si fosta sotie a actorului au anuntat saptamana aceasta ca Bruce Willis se va retrage din industria cinematografica, din cauza unei forme severe de dementa.

Actorul de 67 de ani isi ia adio de la platourile de filmare, intrucat boala numita afazie il impiedica sa mai comunice, este o grava tulburare care  afecteaza abilitatile cognitive.

Cea de-a 42-a ceremonie a premiilor Zmeura de Aur 2022 a avut loc pe 26 martie.

Wow! Eva Timush a lansat versiunea piano a piesei „Tattoo”: „Este o interpretare fantastica” - VIDEO

Dupa anuntul despre diagnosticul lui Bruce Willis, organizatorii premiilor Zmeura de Aur (Razzie Awards), ce recompenseaza in fiecare an cele mai proaste productii cinematografice hollywoodiene, au decis sa retraga actorului premiul castigat pentru „cea mai proasta interpretare intr-un film in 2021”. Bruce Willis primise trofeul la categoria „cea mai proasta interpretare intr-un film in 2021” pentru rolul din „Cosmic Sin”.

„Dupa o analiza atenta, familia Razzie a luat decizia de a anula premiul acordat lui Bruce Willis, din cauza diagnosticului sau recent dezvaluit”, au declarat co-fondatorii John Wilson si Mo Murphy, intr-un comunicat. „Daca starea medicala a unei persoane este un factor in luarea deciziilor si/sau performanta acesteia, recunoastem ca nu este potrivit sa ii oferim un Razzie”, au explicat ei.

Ce mananca Antonia la micul dejun. Artista a dezvaluit secretul siluetei sale de invidiat

Articole din aceeasi categorie