18.07.2022
Cum se simte Emilia Clarke dupa ce a suferit mai multe accidente vasculare cerebrale: „O parte a creierului meu nu lucreaza”

Renumita actrita din serialul „Game of Thrones” a vorbit intr-un interviu acordat pentru BBC Sunday Morning despre atacurile cerebrale pe care le-a suferit in 2011 si 2013. 

„O parte a creierului meu nu lucreaza. Este un miracol ca pot vorbi, uneori articulat. Este un miracol ca imi traiesc viata mea obisnuita”, a spus Emilia. 

Ea recunoaste ca memoria nu i-a fost afectata deloc si poate juca fara nici o problema in piesa „Pescarusul”, care tine doua ore si jumatate, fara a uita un singur rand din text.

Amber Rose il considera pe Kanye West „un tiran”! Vezi ce destainuiri a facut femeia despre fostul sau logodnic, dar si de ce ii da dreptate lui Kim Kardashian - FOTO

In urma a ceea ce s-a intamplat cu ea, actrita a fondat organizatia de caritate „SameYou”, care isi propune sa stranga fonduri pentru cei care se recupereaza dupa operatiile pe care le-au avut la creier si dupa accidentele vasculare cerebrale. 

Articole din aceeasi categorie