18.07.2022
Atat de emotionant! Jennifer Lopez a purtat rochia de mireasa pe care si-a pregatit-o in 2003 pentru nunta cu Ben Aflleck! Vezi cat de bine a aratat vedeta in cea mai importanta zi din viata sa - FOTO/VIDEO

In publicatiile sale exclusive pentru fani On the JLo, Jennifer Lopez a publicat cateva poze si detalii mai putin stiute de internauti de la nunta sa cu Ben Affleck.

La nunta sa, Jennifer Lopez a avut o rochie simbol, pe care a a pregatit-o inca in 2003, atunci cand pentru prima data trebuia sa aiba loc nunta sa cu Ben Affleck. 

Jennifer Lopez shares wedding photos after marrying Ben Affleck in Vegas |  Metro News

„Am aceasta rochie de atatia ani si ma bucur nespus ca am salvat-o, am salvat-o, am salvat-o, iar acum o port in ziua nuntii mele”, a dezvaluit Lopez emotionata.

La 18 ani, Vlada Botan a decis sa nu mai locuiasca impreuna cu parintii sai. Ce spune interpreta despre noua etapa din viata sa: „Independenta nu inseamna libertate. Independenta inseamna mult stres, responsabilitati...” - VIDEO

Hairstylistul ei, Chris Appleton, a postat si el un clip induiosator pe Instagram si a scris: „Sentimente de ultim moment inainte de nunta”.

Rochia de mireasa a artistei a fost creata de Zuhair Murad. Lopez a optat pentru un model cu dantela alba, maneci lungi si cu un decolteu in forma de inima, corset si trena cu coada de peste. Ea a adaugat un voal asortat cu dantela pentru a-si completa look-ul.

Jennifer Lopez a incarcat in buletinul ei fotografii de la nunta ei si a lui Ben.  Credit: Pe JLo

La randul sau, Affleck a purtat un sacou smoking alb din dulapul sau.

„O rochie dintr-un film vechi si un sacou din dulapul lui Ben, ne-am citit propriile juraminte in mica capela si ne-am daruit unul altuia inelele pe care le vom purta pentru tot restul vietii noastre.”, a scris in buletinul ei  On the JLo  newsletter, adaugand: „A fost cea mai buna nunta posibila pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care visam de mult si una cat se poate de reala.”

Jennifer Lopez a incarcat in buletinul ei fotografii de la nunta ei si a lui Ben.  Credit: Pe JLo

Dupa nunta, Lopez a postat o fotografie fara machiaj din pat pe Instagram – bucurandu-se de fericirea ei dupa nunta. 

Zi speciala in familia Xeniei Deli! Vezi cum a felicitat-o modelul pe fiica sa de ziua sa de nastere: „Eu si tata vom fi mereu alaturi de tine” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie