15.07.2022
Britney Spears si tatal ei se vor intalni din nou in instanta! A fost deja stabilita data primei intalniri

Multi erau siguri ca dupa data de 30 septembrie 2021, cand instanta a decis ca Jamie Spears nu va mai fi tutorele fiicei sale, precesele de judecata din familia Spears se vor incheia, dar se pare ca totul nu este chiar asa. Tatal lui Britney intentioneaza sa-si demonstreze inca o data „dreptatea”.

Dupa nunta lui Britney Spears, tatal ei a dat-o in judecata. El sustine ca Britney publicat pe retelele de socializare postari care ii denigreaza numele si ii strica reputatia.

Barbatul mai doreste sa conteste in instanta acuzatiile fiicei sale conform carora a fost fortata sa doneze cantitati mari de sange pentru tratament, precum si sa participe la terapie fara dorinta ei.

Fii in pas cu moda - poarta imprimeurile alb-negru! Chiar daca la prima vedere par dificil de combinat, stilista Korina Ankin iti vine in ajutor cu cateva sfaturi utile pentru un look perfect - FOTO

Recent, instanta i-a chemat pe Britney si pe James sa depuna marturie in fata juriului. Potrivit Page Six, cei doi se vor intalni in instanta pe 12 august.

Asta sigur nu stiai despre celebritati! Afla ce vedeta a fost nascuta in inchisoare, cine a contribuit la crearea Youtube, dar si ce star a fost tinut ostatic - FOTO va

Fanii lui Britney Spears au facut recent o investigatie si au aflat ca 600 de milioane de dolari din contul lui Britney Spears ar putea merge catre familia Kardashian. Afla mai multe detalii aici!

Articole din aceeasi categorie