26.07.2022
Britney Spears se intoarce la muzica? Elton John a dat-o de gol!

Daca tot s-a reinventat dupa eliberarea de sub tutela tatalui sau, fosta Printesa Pop isi pregateste si revenirea pe scena.

Cel putin, asta se aude de la portile studioului lui Elton John, unde potrivit reporterilor Page Six si TMZ, a fost vazuta mergand sa inregistreze. Din datele furnizate de surse, se pare ca seniorul britanic a invitat-o sa realizeze o noua versiune a cantecului lui Elton John din 1971, „Tiny Dancer“, care a revenit din nou in atentie dupa ce a fost prezentat in filmul lui Cameron Crowe din 2000, „Almost Famous“.

De ziua sa de nastere, Lia Taburcean a facut marele anunt! Interpreta este in asteptarea celui de-al doilea copil. Vezi filmuletul emotionant: „Impartasim toate emotiile cu voi” - VIDEO

Potrivit surselor, Britney Spears s-a intalnit cu Sir Elton John saptamana trecuta in studioul de inregistrari din Beverly Hills, pentru a realiza duetul anului. Noua versiune a piesei „Tiny Dancer“ ar urma sa fie lansata de Universal Music luna viitoare. Producatorul Andrew Watt, castigator al premiilor Grammy, care a lucrat cu toata lumea, de la Miley Cyrus si Justin Bieber la Pearl Jam si Ozzy Osbourne, este si cel care ar fi inlesnit aceasta colaborare intre generatii.

Sir Elton John a inregistrat un mare succes in acest an cu duete reinregistrate ale hiturilor sale din trecut: El si Dua Lipa au obtinut un succes cu "Cold, Cold Heart", un mashup al hiturilor sale "Rocket Man" si "Sacrifice", care a aparut in concertele celor doi, cu inregistrari video ale celuilalt - intr-o seara din primavara, ea l-a interpretat la Madison Square Garden, in timp ce el l-a interpretat la doar cativa kilometri distanta, peste East River, la Barclays Arena din Brooklyn.

Meghan Markle si primul sot au locuit la 3000 de km departare unul de celalalt. Au divortat dupa doar doi ani de casnicie

Cat despre Britney Spears, pentru ea aceasta colaborare cu Elton John inseamna o revenire dupa aproape 6 ani intr-un studio de inregistrari, dar si prima activitate muzicala dupa ce a scapat de sub tutela tatalui ei, in noiembrie 2021. 

Timp de 13 ani, cat s-a aflat sub tutela, din 2008 pana in 2021, Spears a inregistrat piese noi, a plecat in turneu si avut un program la Las Vegas. Cu toate acestea, atunci cand a depus marturie in instanta, cantareata a declarat ca a fost fortata sa lucreze impotriva vointei sale, cu atat mai mult cu cat tatal sau a incasat toate milioanele de pe urma muncii sale – avere pentru care se lupta si acum in instanta.

Articole din aceeasi categorie