15.09.2023
Britney Spears, o noua relatie in plin divort de Sam Asghari

Britney Spears ar fi avut o relatie cu barbatul care facea curatenie in casa ei din California.

La scurt timp dupa ce a anuntat divortul de Sam Asghari, Britney Spears ar fi inceput sa se intalneasca cu un fost angajat de-al sau. Potrivit Page Six, barbatul din viata lui Spears se numeste Paul Richard Soliz, iar pentru o perioada de timp s-a ocupat cu intretinerea curateniei in casa artistei. In plus, publicatia a mai precizat si ca Soliz a avut de-a lungul timpului probleme cu legea, fiind acuzat de mai multe ori de diverse infractiuni.

Cele mai actuale tendinte in materie de lenjerie intima! Victoria Gutu iti explica ce se poarta in aceasta toamna - VIDEO
Relatia celor doi ar fi avut loc chiar in timp ce Britney Spears se afla in plin proces de divort. Cu toate astea, o sursa apropiata a sustinut ca artista nu l-a inselat niciodata pe fostul sau partener, Sam Asghari, si ca zvonurile potrivit carora artista s-ar vedea cu fostul ei angajat sunt „false.”

Britney Spears: The Girl Can't Help It – Rolling Stone

O alta sursa a dezvaluit pentru Page Six ca cei doi „nu se intalnesc”, mentionand ca au incetat sa mai iasa impreuna dupa ce ea „s-a intors din Mexic.”

De asemenea, un alt apropiat a declarat pentru Daily Mail ca artista si fostul ei angajat au avut o „scurta aventura”, insa ca relatia lor s-a terminat si ca cei doi „nu mai comunica.” Cu toate acestea, una dintre sursele Page Six speculeaza ca singurul motiv pentru care Spears si Soliz nu au fost vazuti impreuna in ultima vreme este ca ea a plecat in Mexic, iar el nu poate calatori in afara tarii din cauza problemelor sale legale.

PICS] 2015 Teen Choice Awards Highlights — The Show's Best Moments –  Hollywood Life

Potrivit publicatiei, Soliz a fost angajat timp de aproximativ un an pentru a „curata toaletele, a spala podelele si a strange gunoiul” din casa lui Spears. Acesta a fost insa concediat, probabil dupa ce cazierul sau, care includea o condamnare pentru tulburarea linistii publice, una pentru conducere fara permis si alta pentru posesie de arma, a ajuns in atentia presei.

Pro TV si-a sarbatorit cei 24 de ani! Imagini exclusive de la eveniment - GALERIE FOTO

Soliz a declarat luni pentru Us Weekly ca Spears este o „femeie fenomenala”, adaugand: „Este o persoana foarte, foarte buna, pozitiva… este o persoana buna.” Cu toate acestea, el a pastrat tacerea cu privire la statutul relatiei lor.

La sfarsitul lunii august, o sursa apropiata a declarat pentru Us Weekly ca Spears isi doreste sa se bucure de libertate si sa cunoasca „barbati sexy.”

Paul Richard Soliz Says Britney Spears Is a 'Phenomenal Woman'

„In ceea ce priveste intalnirile, Britney vrea doar sa se bucure de libertate si sa intalneasca barbati sexy – asta pare sa fie prioritatea”, a declarat sursa. „Dar este greu de stiut ce isi doreste cu adevarat Britney fiindca se schimba atat de des.”

Peste 500 de oameni, bucate alese, si multe urari frumoase la aniversarea celor 24 de ani de Pro TV - GALERIE FOTO

Persoana apropiata a mai adaugat si ca vedeta pop se simte „manipulata si tradata de Sam.” Tocmai de aceea, se pare ca Spears s-a apropiat in ultima perioada de familia sa, petrecandu-si timpului liber alaturi de fratele ei, Bryan.

Britney Spears - Wikipedia

De asemenea, artista ia in calcul si o posibila impacare cu mama ei, Lynne Spears.

„Acum ca nu se mai poate baza pe Sam, Britney este mai deschisa la posibilitatea de a repara lucrurile cu mama ei. Nu este sigura ca vor putea reface vreodata pe deplin relatia, dar este deschisa la asta”, a adaugat sursa, potrivit DailyMail.com.

De 24 de ani, 24 de ore din 24, cu PRO TV! Vezi momente unice de la eveniment - GALERIE FOTO

Cu toate acesta, „Britney nu are nicio intentie de a se impaca cu tatal ei. Jamie este ultima persoana la care ar apela vreodata. Cel mai probabil nu va mai face niciodata parte din viata ei.”

Britney Spears - IMDb
Articole din aceeasi categorie