23.08.2023
Britney Spears, distrusa de divort! Nimeni n-a recunoscut-o pe strada - FOTO

Britney Spears (41 de ani) a dezvaluit ca anuntul divortului de Sam Asghari (29 de ani) a fost un soc pentru ea. Iar asta se vede cu ochiul liber. Zilele trecute, diva, care se lauda cu o avere de 60 de milioane de dolari, a fost vazuta pe strazile din Los Angeles, nepieptanata si vizibil obosita, imbracata intr-o tinuta neglijenta pe dedesubtul careia nu a purtat sutien.

„Dupa cum toata lumea stie, eu si Sam nu mai suntem impreuna. 6 ani este o perioada lunga de timp pentru o relatie, asa ca, sunt putin socata, dar ... nu sunt aici pentru a explica de ce, pentru ca, sincer, nu este treaba nimanui! Dar, sincer, nu mai puteam suporta durerea! Intr-un mod telepatic am primit atatea mesaje care imi topesc inima si va multumesc!”, le-a spus Britney celor 42 de milioane de fani pe care ii are pe Instagram.

„Dupa sase ani de iubire si loialitate, eu si sotia mea am decis sa o luam pe drumuri diferite. Ne vom respecta in continuare, iar eu ii doresc tot ce e mai bun pe lume”, a scris si Sam Asghari, tot pe Instagram.  

Serena Williams a nascut al doilea copil! Ce nume neasteptat i-a pus bebelusului - FOTO

Sam Asghari crede ca Britney Spears l-a inselat

Sam Asghari si Britney Spears s-au casatorit in 2022, mariajul lor durand doar 14 luni. Din pacate, divortul lor pare sa fie unul scandalos, intrucat antrenorul de fitness si actorul americano-iranian vrea bani de la artista, desi cei doi au semnat un contract prenuptial.

Surse apropiate de fostul cuplu au declarat recent ca Sam Asghari a banuit ca diva l-a inselat cu un angajat de la locuinta din California de Sud, pe care o impartaseau, si ca are dovezi video.

Viata privata a lui Toto Cutugno. Detalii despre sotia cantaretului si fiul Nico, nascut dintr-o relatie extraconjugala

Pentru Sam Asghari aceasta a fost prima casnicie, dar anterior cantareata a mai fost maritata cu Jason Alexander, in 2004, mariajul lor durand doar 55 de ore, apoi cu rapperul Kevin Federline, din 2004 pana in 2007. Cu acesta din urma are doi copii, pe Jayden (16 ani) si Sean (17 ani). 

Articole din aceeasi categorie