23.08.2023
Serena Williams a nascut al doilea copil! Ce nume neasteptat i-a pus bebelusului - FOTO

Serena Williams si sotul ei, Alexis Ohanian, au dezvaluit ca cel de-al doilea copil al lor a venit pe lume! Cuplul a confirmat vestea pe retelele de socializare!

Celebra jucatoare de tenis, Serena Williams, a anuntat nasterea celui de-al doilea copil pe care il are cu sotul ei, Alexis Ohanian. Cuplul a impartasit vestea intr-un videoclip emotionant pe retelele de socializare.

Serena Williams a postat clipul pentru cei 1,6 milioane de urmaritori ai sai pe TikTok, iar in imaginile distribuite e alaturi de sotul Alexis, de fetita lor cea mare, Olympia, dar si de mezina familiei. „Bine ai venit, ingerul meu frumos”, e mesajul transmis de celebra sportiva.

Si Alexis Ohanian a confirmat vestea pe retelele de socializare, dezvaluind sexul si numele nou-nascutului, „Adira River". Pe Twitter, el a transmis: „Sunt recunoscator sa anunt ca locuinta noastra este plina de iubire: o fetita nou-nascuta, fericita si sanatoasa si o mama fericita si sanatoasa.

Viata privata a lui Toto Cutugno. Detalii despre sotia cantaretului si fiul Nico, nascut dintr-o relatie extraconjugala

Ma simt recunoscator. Serena Williams, mi-ai oferit acum un alt dar incomparabil - esti GMOAT. Multumesc intregului personal medical uimitor care a avut grija de sotia mea & fiica noastra”, a transmis sotul sportivei, care, in final, a vorbit despre momentul emotionant dintre fiica lor cea mare, Olympia si surioara mai mica. „Nu voi uita niciodata momentul in care i-am facut cunostinta lui Olympia Ohanian cu surioara ei”. 

Cum a dezvaluit Serena Williams ca o sa aiba al doilea copil

In luna mai a acestui an, Serena Williams a facut marele anunt cu ocazia Met Gala 2023. Una dintre marile legende ale tenisului mondial a dezvaluit ca asteapta al doilea copil, alaturi de sotul sau, Alexis Ohanian. Cei doi mai au o fetita in varsta de 5 ani, Alexis Olympia.

Cuplul a respectat codul vestimentar transmis de organizatori si au venit imbracati in negru. Serena Williams a optat pentru o tinuta Gucci, o rochie neagra lunga, mulata, cu trena alba si detalii argintii. Marea sportiva a adaugat plusul de eleganta necesar unui asemenea eveniment de covor rosu prin purtarea perlelor si a unei cordelute de par cu perle. 

Andreea Banica, aparitie superba pe Instagram. Ce au sesizat internautii la chipul ei - FOTO

Articole din aceeasi categorie