23.08.2023
Viata privata a lui Toto Cutugno. Detalii despre sotia cantaretului si fiul Nico, nascut dintr-o relatie extraconjugala

Toto Cutugno a murit marti, 22 august, spitalul San Raffaele din Milano. Cantaretul, care avea 80 de ani, a lasat in urma o sotie indurerata si un fiu, pe nume Nico, in varsta de 33 de ani. 

Toto Cutugno s-a casatorit cu Carla in 1971. Celor doi nu le-a placut niciodata sa-si expuna relatia, traind-o timp de peste 50 de ani departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, au existat ocazii cand artistul a vorbit despre femeia cu care si-a impartit cea mai mare parte a vietii.

A murit Toto Cutugno. Celebrul cantaret avea 80 de ani

In 2018, cantaretul a spus ca aceasta mare poveste de dragoste a reusit sa supravietuiasca unei tradari. Intervievat de Corriere della Sera, el a declarat: „Carla ar fi putut sa ma dea afara din casa, dar nu a facut-o”. Din acea relatie extraconjugala trecatoare s-a nascut un copil. Sotia lui Toto Cutugno i-a cerut in mod expres cantaretului sa-l recunoasca si sa-i dea numele de familie: „Primul lucru pe care mi l-a spus a fost sa-mi recunosc fiul si sa-i pun numele de familie”, scrie fanpage.it. Cu sotia sa Carla, Toto Cucugno nu a avut copii.

„Niko este lumina mea care imi lumineaza zilele si datorita lui Dumnezeu acum locuieste la Milano si de aceea suntem aproape intotdeauna impreuna. La multi ani fiul meu, iti doresc lucruri putine, dar fundamentale pentru a trai o viata linistita. Dragoste.... respect.... sinceritate.... loialitate.... generozitate....prietenii adevarate... si multa, multa sanatate.FELICITARI BAIATUL MEU”, scria artistul in 2018, cu ocazia zilei de nastere, cand Nico implinea 29 de ani.

Tanarul este licentiat in economie, iar tatal sau a postat cateva imagini de la admitere pe contul de socializare (vezi galeria foto)

Dramele care i-au marcat copilaria lui Toto Cutugno. Sora mai mica a murit la varsta de 7 ani 

Viata de familie a lui Toto Cutugno, asa cum a spus chiar el, intr-un interviu pentru Corriere della Sera, a fost marcata de evenimente tragice.

Din rau in mai rau! Ramasa pe drumuri, cu 5 copii intr-o rulota, Tori Spelling a ajuns internata la spital - FOTO

„Am vazut-o pe sora mea Anna, cea mai mare, murind in fata ochilor mei, sufocata. Ea manca gnocchi si s-a inecat. Ea avea 7 ani, iar eu 5”, scrie publicatia ilmattino.it. Cealalta sora, Rosanna, a fost primul copil care a suferit o interventie chirurgicala la inima in Italia. 

„Tata s-a indatorat pentru acea interventie pe care a terminat-o sa o plateasca in rate in 1978, cu doi ani inainte de moarte”, spunea Toto Cutugno. Fratele Roberto s-a imbolnavit de meningita si de atunci, asa cum ii spusese medicul, a dus o viata nelinistita.

Articole din aceeasi categorie