01.04.2022
Brandul de lux Chanel a interzis vanzarea articolelor lor cetatenilor rusi din Dubai! Reactia Ianei Rudkovskaya te va surprinde: „Pentru o persoana care a lasat mai mult de un milion de euro acolo de-a lungul anilor, este chiar umilitor ” - FOTO

Pentru ca Dubaiul a devenit tot mai populat de rusi, brandul de lux - Chanel a interzis vanzarea produselor sale catre cetatenii Rusiei. Yana Rudkovskaya, in varsta de 47 de ani, a numit decizia marcii umilitoare. 

Astazi a devenit cunoscut faptul ca magazinelor straine ale marcii franceze Chanel le-a fost restrictionat sa vanda marfuri locuitorilor din Rusia. Acest lucru a fost spus de bloggerita Lisa Litvin, dupa ce nu a putut sa cumpere o geanta de la Mall of Emirates din Dubai. Fata a publicat o poza cu un accesoriu mov de lux si a spus ca angajatii magazinului au refuzat sa i-o vanda.

„Nu mi-au vandut o geanta pentru ca sunt din Rusia! De astazi au un decret ca il pot vinde doar daca semnez o hartie ca nu o duc in Rusia si nu o voi purta acolo!” ,a spus ea indignata.

Dakota Johnson - spargatoarea de nunti. Ce ii place sa faca la cea mai importanta petrecere din viata unui cuplu

Bloggerita a aratat si formularul pe care l-a semnat. Lisa a subliniat ca acest document conditionat interzice purtarea articolelor de marca in Rusia.

Reprezentantii Chanel nu au dat oferit insa o reactie cu privire la noua regula din Dubai. 

Inca n-a ajuns la majorat, dar vrea sa isi cumpere propriul apartament si automobil! Vlada Botan - despre independenta financiara, tatal deputat si banii din Instagram: „La 14 ani am inceput sa am primele bugete si am prins pofta aceasta... ” - VIDEO

Iana Rudkovskaya i-a scris lui Elizabeth pentru a se asigura ca informatia este adevarata. Fata a confirmat ca intr-adevar aceasta discriminare are loc la Dubai. 

„Da, absolut adevarat. Ieri la mall am stat peste o ora in magazin alegand o geanta. Drept urmare, cand am decis sa platesc, mi s-au cerut datele de identitate. Acestia mi-au explicat ca vand lucruri rusilor doar daca semneaza un document in care se mentioneaza ca nu vor duce bunurile in Rusia.”, a precizat ea. 

Sotia lui Evgeni Plushenko a confirmat ca a fost socata de aceasta veste. Iana a recunoscut ca cumpara articole de lux de peste 20 de ani si a cheltuit pe ele peste un milion de euro.

„Pentru mine, ca persoana care cumpara articole Chanel si Chanel Haute Couture de mai bine de 20 de ani si, de asemenea, stau la spectacolele lor in primul rand, acesta este un soc... Soc si groaza! Ei bine, pentru o persoana care a lasat mai mult de un milion de euro acolo de-a lungul anilor, este chiar umilitor ”, a concluzionat Rudkovskaya.

N-o sa iti vina sa crezi! Prima croaziera din Republica Moldova incepe pe 25 aprilie. Spectacole de tip Broadway, artisti internationali, casinouri si cluburi - toate pe o singura nava care porneste din Portul Giurgiulesti spre Marea Mediterana - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie