01.04.2022
Dakota Johnson - spargatoarea de nunti. Ce ii place sa faca la cea mai importanta petrecere din viata unui cuplu

De cele mai multe ori, vedetele de la Hollywood reusesc sa ne surprinda cu pasiunile lor neobisnuite. Una dintre aceste celebritati este si Dakota Johnson, vedeta „Fifty Shades of Grey”, careia i se poate spune si „spargatoarea de nunti”. 

De 4 ani de zile, Dakota Johnson (32 de ani) traieste o poveste frumoasa de iubire cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin (45 de ani). In urma cu un an, cei doi s-au mutat impreuna si pare ca relatia lor este pregatita sa treaca la un alt nivel si sa auzim clopote de nunta.

In ciuda faptului ca admiratorii asteapta oficializarea relatiei lor, actrita nu este un „fan” al nuntilor. Din contra, cand vine vorba de cea mai importanta petrecere din viata unui cuplu, ea are un hobby destul de ciudat.

Dakota: „Dintre toate hobby-urile mele favorite, acesta este numarul unu”

Vedeta de la Hollywood a marturisit ca ii place sa apara la nunti neinvitata si sa le strice petrecerea indragostitilor. Actrita a sustinut ca aceasta activitate este una obisnuita din viata ei. Ea a povestit intr-un joc lansat de „W Magazine” cum a aparut la o nunta, pur si simplu, din senin:„Dintre toate hobby-urile mele favorite, acesta este numarul unu. Eram acolo, la nunta, mirele era pe scaun si toti se intrebau, ce caut eu acolo?”, si-a amintit ea, amuzata de situatie.

Secretul relatiei sale fericite

De asemenea, ea a vorbit despre relatia ei cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay.  A explicat ca prefera sa isi tina viata amoroasa departe de ochii curiosilor. Sa fie acesta secretul relatiei lor fericite? Mai ales ca si anul trecut, a marturisit pentru „Elle Magazine‟ faptul ca ii place viata lor privata:„Suntem impreuna de ceva vreme si iesim uneori, dar muncim amandoi atat de mult, incat este placut sa fim acasa, sa ne simtim confortabil. Majoritatea petrecerilor au loc in casa mea”, povestea ea.

Se afla la Paris, dar este cu gandul la Rusia! Ce mesaj a publicat Renata Litvinova pe retelele de socializare dupa ce a emigrat in capitala Frantei - FOTO

Brandurile de top autohtone au primit premii si trofee in cadrul evenimentului „Top Brand 2021”. Rodica Cioranica: „Ceea ce facem noi este un fel de a motiva, de a aprecia si aplauda aceste persoane talentate” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie