20.02.2022
Cine e moldoveanca Martina Meola, fetita in fata careia Mihai Bobonete s-a inclinat! Juratii, uluiti de talentul ei: „Efectiv nu se mai misca nimeni in scaune!” - VIDEO

Dupa ce s-a jucat timp de un an cu un pian de jucarie, la 5 ani a primit primul pian electric. A inceput cursurile de pian intrand intamplator intr-o scoala de muzica pe cand se plimba cu mama ei.

Talentul ei inseamna tot. Sustine ca un singur procent este talentul si 99 de procente reprezinta munca. A mers la primul concurs cand avea 6 ani si a luat locul 1.

Nu se gandeste daca o sa castige, o intereseaza sa ajunga la inimile celor in public si sa ofere tot ce poate ea mai frumos. Atuul ei este ca munceste enorm.

Un moment special pentru ea a fost cand a cantat prima data cu orchestra, concertul lui Bach in 3 parti. A fost foarte bucuroasa.

Visul ei este ca ea si parintii ei sa fie sanatosi in continuare. De fapt, isi doreste ca toata lumea sa fie sanatoasa, mai ales acum in contextul pandemiei.

“Ati fost magnifice! Trebuie sa inventam epitate noi!”. Duo Gemini, acrobatii la inaltime care iti taie rasuflarea - VIDEO

Daca ar castiga, cu banii primiti ar ajuta Scoala Muzicala de Arta sa faca o scena mai frumoasa. Ar da bani si pentru Filarmonica Nationala din Chisinau. Ar vrea sa o construiasca din nou pentru ca a ars. 

Martina a ridicat toata sala in picioare, iar juratii au aplaudat-o minute in sir. 

Andi: “Ce ne-ai facut, Martina? Nu-mi dau seama cat de mult realizezi tu cat esti de valoroasa si talentata! Daca la 8 ani, tu canti asa…Eu cred ca tu esti deasupra intamplarilor firesti care au loc pe scena si faci parte dintr-o categorie extrem de selecta de fenomene. Azi am avut sansa uriasa de a vedea cu ochii nostri un fenomen, iar fenomenul ala esti tu!”.

Mihai Bobonete: “Uluitoare! Efectiv nu se mai misca nimeni in scaune!”

“Kiss Love” de la Florin Mindru pentru toti juratii! Tanarul, faimos pe TikTok, a venit la Romanii au talent sa-si gaseasca jumatatea - VIDEO

Smiley: “E ca si cum te-ai uita la o cometa!”. Smiley si Bartos au apasat butonul auriu, iar Martina a izbucnit in lacrimi. 

Vezi intreaga prestatie pe VOYO.

Articole din aceeasi categorie