08.07.2023
O femeie de 55 de ani credea ca sotul o insala, dupa trei decenii de mariaj. Ce se intampla, de fapt, cu barbatul era mult mai grav

O femeie de 55 de ani, care a inceput sa devina suspicioasa in legatura cu fidelitatea sotului ei, a avut parte de o surpriza si mai neplacuta. 

„Simon a inceput sa nu mai vrea sa iasa cu prietenii, nu mai voia sa iasa si sa socializeze. Devenise foarte rezervat si am observat ca incepuse sa fie din ce in ce mai retras, pana la punctul in care am crezut ca avea o aventura", a povestit Emma Ruscoe, conform New York Post.

Apoi, ceea ce i-a dat de gandit sotiei ca partenerul ei ar putea ascunde ceva mai mult este ca acesta incepuse sa o ia cu masina pe trasee gresite fata de cele obisnuite. O vacanta in familie a adus-o pe Emma dincolo de limita suportabilului. Cuplul si cei doi baieti ai lor au mers in Grecia. La acel moment, si copiii, si sotia au observat ca Simon era cam uituc si certaret. L-au sfatuit sa mearga la o clinica de memorie, lucru pe care barbatul de 58 de ani l-a si facut.

Sotul isi schimbase comportamentul pentru ca era, de fapt, bolnav

Dupa cinci ani de la ingrijorarile Emmei, Simon a fost diagnosticat cu dementa. „Cand am primit diagnosticul, am simtit o usurare. Simteam ca ceva e in neregula si am luptat mult timp. Nimeni nu credea ca se intampla ceva rau cu el. A fost bine sa primesc un diagnostic dupa atata timp, stiam cu ce ne confruntam", a mai spus sotia.

Horoscop 8 iulie 2023. Zodiile care pot face alegeri gresite. Trebuie sa evite deciziile importante

Simon s-a schimbat foarte mult si nu mai poate face mai nimic de unul singur. Singurul lucru care a ramas la fel este ca este o persoana iubitoare. Sotia ii este alaturi si, desi este constienta ca, cel mai probabil, partenerul ei va ajunge intr-un camin unde sa aiba parte de ingrijire specializata, vrea sa-i fie aproape la fiecare pas si incearca sa-i faca viata mai usoara.

13 moldovence au protestat la Palatul Festivalurilor de Film din Cannes! Afla despre ce este vorba de la Olga Tapordei - FOTO/VIDEO

„Este ca un doliu, vezi acea persoana deteriorandu-se. Suntem impreuna de 31 de ani. Sa vad persoana langa care am crescut disparand imi rupe inima. In zilele grele, simt ca inima imi e smulsa din piept, iar in cele bune simt ca sunt norocoasa ca el este inca aici. Este sufletul meu pereche, dragostea vietii mele si mereu va fi asa", a mai spus, in incheiere, Emma Ruscoe.

Articole din aceeasi categorie