03.08.2022
Brad Pitt a explicat de ce a ales sa poarte o fusta la premiera filmului „Faster than a bullet”

Brad Pitt, in varsta de 58 de ani, a facut un intreg spectacol la premiera filmului „Faster than a bullet” din Berlin. Actorul a aparut pe covorul rosu intr-un costum de in format dintr-o jacheta si o fusta. 

Look-ul lui a starnit furori. Tabloidele de moda au aflat ca autorul costumului este misteriosul designer Haans Nicolas Mott care isi creeaza hainele manual.

De asemenea jurnalistii s-au interesat si in legatura cu motivul pentru care Pitt a ales o tinuta atat de ciudata pentru premiera. In cele din urma Brad a dat o explicatie.

Statele Unite ale Americii au impus sanctiuni impotriva iubitei lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva

„Nu stiu! Oricum vom muri cu totii la un moment dat, asa ca hai sa ne facem de cap!” a spus actorul pentru Variety.

Castigatorul „Oscarului” joaca rolul principal in filmul regizat de David Leitch. El a primit rolul unui criminal poreclit Sunny, care se trezeste intr-un tren ce merge de la Tokyo la Kyoto.

In filmul „Faster than a bullet” apar si actori precum: Joey King, Sandra Bullock, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz si altii.

Brad Pitt este un actor, producator de film si activist social american. Este laureat a unui premiu Globul de Aur, un premiu Screen Actors Guild Award, de patru ori nominalizat la Premiul Oscar ca actor, si inca de trei ori nominalizat la Oscar ca producator, castigand o data premiul. 

Olesea Svecla - fara complexe! Ce mesaj special a transmis actrita urmaritorilor sai: „Stiu ca o sa dati zoom sa vedeti daca pielea atarna sau nu” - FOTO

Articole din aceeasi categorie