05.06.2023
BMW-ul Olgai Tapordei este pe maini bune! Vezi cine este norocoasa care a castigat masina - VIDEO

Lacrimi de fericire, tremurici si emotii care nu pot fi redate. Marea epopee cu masina Olgai Tapordei a luat sfarsit, extragerea a avut loc, iar acum BMW-ul este deja in curtea noului proprietar. Afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta cine este castigatorul.

Persoana norocoasa, cea care a castigat fosta masina a prezentatoarei Pro TV, Olga Tapordei, a vazut in realitate masina. 

Victoria Chiruta este cea careia i-a suras norocul, inregistrandu-se spontan la webinar, femeia a marturisit ca a aflat intamplator despre concurs. „M-am inregistrat in concurs, am stiut de acest concurs datorita nasei mele, ea m-a intrebat „Fina, de ce nu te inscrii?” Si fiind cu sotul in oras i-am zis lui de concurs si el m-a sustinut si indrumat sa ma inscriu in acest concurs si iata, am castigat”.

Victoria a marturisit ca a avut emotii mari, atunci cand a telefonat-o Olga si a anuntat-o ca ea este castigatoarea masinii: „Am avut emotii mari, foarte mari, nici o secunda nu m-am gandit ca as putea fi eu castigatoarea acestui concurs. Eram in ograda cu baietelul meu si am vazut ca ma suna un numar necunoscut si zic cine ma suna la ora asta cu numar necunoscut si zic da sa raspund. Si da, am fost coplesita de emotii. Pot sa spun ca fiecare om care s-a nascut, s-a nascut sa fie un invingator si pentru asta trebuie sa planifici sa castigi. Sa participi asa cum am participat si eu si sa te astepti sa castigi si sa crezi. Asta a fost o magie si magia exista si cred ca de acolo de sus cineva ma iubeste si exista Dumnezeu. Am permis de conducere din 2016, am mai avut masini, sotul este plecat acum intr-o deplasare cu masina noastra si m-a lasat din pacate fara masina si iata ca norocul a ajuns la mine, sa am si eu masina, sa pot duce baietelul la gradinita”.

Familia a fost cea care a incurajat-o pe Victoria sa se inregistreze la webinar pentru ca sa-si incerce norocul si sa castige masina. „Sunt casatorita, maine fac cinci ani de casatorie, este un cadou, cred ca pe merit a ambilor”.

Munceste chiar si in concediu! Vezi ce a povestit soprana Ana Cernicova: „Vara aceasta vom pleca cu teatrul in turneu” - VIDEO

Nasa Victoriei a fost alaturi de ea la acest eveniment, astfel, Olga Oanta a povestit: „Cand m-am inregistrat la concurs, dar, de fapt, am facut-o pentru informatia oferita de Olga si automat mergea ca concurs. Fina a vazut pe Instagram o postare si m-a intrebat ce este si zic: „Uite, este un concurs”. In momentul in care a fost extragerea, eram si eu live, si in momentul in care a citit Olga, eu am sarit in sus de bucurie. Sunt foarte bucuroasa pentru castig, pentru ca avea nevoie de o masina”.

Ziua a fost plina de emotii pentru toti, in special pentru Olga Tapordei. „Cand semnam, la ambele ne tremurau mainile pentru ca dupa cum am mai spus, intentia era una buna. I-am scris: „Victoria, ar parea straniu, dar eu deja te-am indragit”. Si cand am vazut-o atat de luminoasa, atat de frumoasa... Ma bucur din tot sufletul ca masina asta a ajuns la un om care are cu adevarat are nevoie de ea. Am avut emotii mari ambele”, a spus prezentatoarea.

La data de 4 mai, Olga Tapordei a dat start unui concurs. Odata cu inregistrarea la unul din webinare, toti participantii au avut sansa de a castiga masina, extragerea s-a desfasurat online, pe data de 24 mai.

Au sarbatorit impreuna Ziua Copilului! Vezi cum s-au distrat la piscina Gabriel Nebunu, Irina Bivol si Svetlana Sainsus: „Ma bucur ca am revenit in toiul unei sarbatori” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie