09.03.2023
Bloggerul moldovean, Nikolai Lebedev, a castigat peste un 1,5 milioane de dolari in ultimele doua luni pe platformele online: „Eu pur si simplu traiesc si filmez tot ce se intampla in jurul meu...”. Ce dezvaluiri a facut acesta - VIDEO

Nekoglai, un cunoscut TikToker, streamer si gamer moldovenesc, intr-un interviu cu jurnalistul ucrainean, Dmitrii Gordon, a vorbit despre copilaria sa, moartea parintilor sai, primii bani pe care i-a castigat si viata de lux din Rusia. 

A mai vorbit despre perioada in care a stat in inchisoare si deportul din Rusia, despre dorinta de a deveni prim-ministrul in Republica Moldova, despre hobby-urile si viitoarea sotie.

La varsta de 22 de ani, bloggerul Nikolai Lebedev are peste 10 milioane de abonati pe TikTok. Cum a ajuns la un astfel de succes pe TikTok, acesta raspunde: „Eu pur si simplu traiesc si filmez tot ce se intampla in jurul meu. Cateodata se intampla ceva interesant si oamenii se aboneaza.” 

Bloggerul moldovean Nikolai Lebedev - in centrul unui scandal! Tanarul va fi tras la raspundere pentru un filmulet, pe care l-a publicat recent pe retelele sociale. Afla ce s-a intamplat - VIDEO

Nikolai a ramas orfan dupa ce mama sa a decedat cand el avea 9 ani, iar tatal sau a murit la un an dupa moartea mamei sale: „Ambii au plecat din cauza bolilor. Cu tata istoria e neplacuta, de aceasta lasam ca versiunea oficiala sa fie problemele medicale. Mama a decedat la 42 de ani din cauza cancerului la stomac. Ea statea in spital, eu ma duceam la scoala si o vizitam foarte rar. Fratele meu nu dorea ca eu sa o vizitez. Cand a decedat eu am inteles ca asta nu-i raceala si mama nu o sa se mai intoarca. Eu deja nu-mi imaginez viata, daca as avea acum parinti.”

Nikolai a marturisit ca s-a mutat la Moscova, fiindca, a crezut ca acolo va avea o perspectiva in dezvoltarea carierei.

Moldoveanul Nikolai Lebedev - pus pe fapte bune! Bloggerul a vizitat cateva orfelinate de la noi, pentru a felicita copiii cu ajunul Anului Nou: „A fost o experienta frumoasa” - FOTO/VIDEO

Recent, Nikolai Lebedev, bloggerul originar din Moldova, a facut o parodie pe seama unui soldat care a fost bombardat si a suferit grav - acesta a incercat sa se apere si sa arunce bombele in alta parte. Nikolai a crezut ca asta este amuzant si a facut un video pe aceasta cale, dupa care a fost deportat in Republica Moldova si povesteste despre tot ce i s-a intamplat: „M-au invinuit de terorism. N-au intrat cu asti, n-au stricat usa, pur si simplu, au bocanit frumos in usa si m-au invitat cu ei. Cand am ajuns acolo mi-au luat telefonul si m-au pus in celula. Ei au scris o scrisoare de pe numele meu, gen as fi vrut sa dau foc la Moscow City. Ei au cerut 12 000 de dolari ca sa ma elibereze. Cecenii mi-au pus catusele, am semn pe toata viata de la ele. Parul mi-l rupeau cu mainile. Dupa care cu lama, cu sapun si apa m-a ras pe cap.”

La Chisinau Nekoglai a putut sa castige 2, 5 mii de dolari, iar la Moscova de la 12 mii de dolari: „Pentru lunile ianuarie si februarie eu am primit un onorariu de aproximativ 1 500 000 de dolari. Atunci pe o zi eu cheltuiam 10-15 mii de dolari.” 

El a mai spus ca niciodata nu traia singur si chiar si-a adus prietenii din Republica Moldova: „Am vrut sa le arat o alta viata. Ii intretinem eu. Noi traiam in cele mai faine apartamente din Moscow City. Cumpar masini destul de des, prima masina era un BMW 6 si am daruit-o. A doua masina era Porsche Panamera, dar am stricat-o intr-un accident care s-a soldat cu trei decese si o persoana a ajuns imobilizata la pat. Ei au intrat in noi cu o viteza extrem de mare. Intr-un final am ramas fara bani.”

Bloggerul moldovean Nikolai Lebedev - in centrul unui scandal! Tanarul va fi tras la raspundere pentru un filmulet, pe care l-a publicat recent pe retelele sociale. Afla ce s-a intamplat - VIDEO

„Eu niciodata in viata nu voi mai castiga atatia bani.”.

Bloggerul a marturisit ca vrea sa aiba doar un copil, din motiv ca o sa-i poata oferi toata dragostea: „Daca o sa se nasca gemeni, o sa am gemeni.”

Nikolai spune ca se plictiseste in Chisinau si din acest motiv se ocupa cu lucruri utile. Acesta a mai marturisit ca isi doreste o iubita desteapta, care sa aiba aceeasi ocupatie.

Articole din aceeasi categorie