23.12.2022
Moldoveanul Nikolai Lebedev - pus pe fapte bune! Bloggerul a vizitat cateva orfelinate de la noi, pentru a felicita copiii cu ajunul Anului Nou: „A fost o experienta frumoasa” - FOTO/VIDEO

Nikolai Lebedev, bloggerul originar din Moldova, cunoscut in mediul online ca Nekoglai, a decis sa faca caritate si a mers la cateva orfelinate din Republica Moldova. 

„Astazi voi merge la cateva orfelinate, voi da cadouri copiilor cu ocazia Anului Nou. Tocmai am vizitat primul orfelinat, unde sunt multi copii care au nevoie de ajutor. Acum merg la al doilea”, a scris Nikolai pe canalul sau de Telegram. 

Asadar, tanarul a pornit sa faca fapte bune cu limuzina sa de culoarea roz, care a fost decorata cu fulgi albi de zapada si multe ornamente cu tematica de Craciun. 

Sunt cei mai urmariti influenceri de la noi in 2022! Vezi cine sunt moldovenii care au reusit sa-si creeze comunitati frumoase , dar si cine se afla in fruntea clasamentului - FOTO

In timpul vizitei sale, acesta le-a propus copiilor sa joace un joc. Baiatul trebuia sa le adreseze o intrebare si cine raspundea primul, primea in cadou bani. „Intrebarile sunt foarte simple. E despre viteza”, le-a spus bloggerul copiilor. Copiii erau foarte fericiti si s-au implicat cu totii in acest joc. 

Tanarul a vorbit cu toti in parte, a facut poze, i-a imbratisat pe toti.„Nu am mai organizat niciodata astfel de evenimente. Am sentimente calde, emotii placute”, a spus bloggerul.

La al doilea orfelinat, Nikolai a fost intampinat foarte frumos de catre copii. Acestia au cantat si au facut un adevarat spectacol pentru oaspetele lor. 

„Va urez un an bun tuturor. Mi-a placut foarte mult spectacolul vostru, cum ati cantat, ati dansat. Mi-a fost foarte placut. V-am adus multe cadouri, fructe, bomboane si haine. Multumesc mult pentru tot”, a spus tanarul si le-a promis copiilor de acolo ca le va cumpara un TV mare, la care ei vor putea viziona desene animate si filme captivante. 

„A fost o experienta frumoasa. Mi-a placut. Voi face mai multe evenimente ca acesta de acum inainte”, a concluzionat Nikolai. 

Au mai ramas zile numarate pana la Revelion, iar tu nu ti-ai ales inca o tinuta? Bloggeritele de la noi pot fi o adevarata sursa de inspiratie. Vezi ce look-uri iti recomanda pentru Anul Nou Tatiana Maxian, Katy Black, dar si alte creatoare de continut - FOTO/VIDEO

Acesta a fost incurajat si sustinut de fanii sai, care i-au scris sute si mii de comentarii frumoase. Cu totii au remarcat ca tanarul este foarte bravo. 

„Ce dragut”, „Esti foarte bravo”, „Esti cel mai bun”, „Doamne, cat de dragut”, „Multumesc ca le oferi copiilor chiar si cea mai mica sansa pentru o copilarie fericita”, „Te iubesc pana la infinit”, sunt doar cateva dintre comentariile lasate pe canalul sau de Telegram de catre urmaritorii sai. 

Nekoglai, in varsta de 22 de ani, este un blogger popular, originar din Republica Moldova. Acesta filmeaza vine-uri, precum si diferite filmulete amuzante. Acesta are peste doua milioane de urmaritori pe retelele sociale.

Ce spune Iuliana Beregoi despre bullying: interpreta a recunoscut ca a avut parte de multi hateri in toata cariera sa: „Destula lume si-a batut joc de ceea ce fac eu si de mine” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie