08.11.2022
Bloggerul moldovean Nikolai Lebedev - in centrul unui scandal! Tanarul va fi tras la raspundere pentru un filmulet, pe care l-a publicat recent pe retelele sociale. Afla ce s-a intamplat - VIDEO

Nikolai Lebedev, bloggerul originar din Moldova, a decis sa faca o parodie pe seama unui soldat care a fost bombardat si a suferit grav - acesta a incercat sa se apere si sa arunce bombele in alta parte. Iar Nikolai a decis ca acest lucru este amuzant. 

Potrivit surselor, soldatul a incercat de doua ori sa arunce bombele in alta parte, fiind grav ranit in consecinta. Acest lucru a fost discutat de presa activ, insa bloggerului Nekoglai i s-a parut ridicol acest gest. Acesta a filmat o parodie pe seama soldatului, publicand-o ulterior pe retelele sociale. 

In filmulet, Nekoglai sta pe un covor alb si il parodiaza pe soldatul respectiv. El arunca „bombele” si face miscari ciudate. Interesant este faptul ca ulterior videoclipul a fost sters, insa internautii au reusit sa-l distribuie si, ca urmare, acesta a fost vazut de Ekaterina Mizulina, sefa Ligii Internetului Sigur. Potrivit ei, pentru acest filmulet, tanarul poate fi tras la raspundere. 

Sunt impreuna? Andreea Bostanica si Antonio Pican - surprinsi in ipostaze tandre pe platourile de filmare - FOTO/VIDEO

„Popularul blogger Nekoglai, cunoscut printre adolescenti, a inregistrat si publicat ieri un videoclip in care isi bate joc de isprava soldatului nostru, care a facut un gest eroic. Probabil ca el a crezut ca acest gest este amuzant. Desigur, aflandu-te intr-unul dintre apartamentele luxoase ale Moscow City si facand videoclipuri stupide de dimineata pana seara, este greu de inteles prin ce trece o persoana care lupta pe front. Prin ce trec mamele, surorile, fratii, tatii, sotiile soldatilor nostri”, a mentionat Ekaterina Mizulina.

Potrivit femeiii, ea deja a depus o plangere la Procuratura Generala si la Ministerul Afacerilor Interne, deoarece vede in actiunile lui Nekoglai o infractiune. 

La randul sau, Nekoglai i-a raspuns Ekaterinei si a mentionat ca el nu a sters videoclipul. Mai mult ca atat, el a spus ca haterii nu cunosc deloc limba engleza si daca ar fi ascultat atent cuvintele din piesa care canta pe fundal, ar fi inteles care este sensul adevarat al filmuletului lui. 

Eleganta si stilata! Vezi cum arata tinuta pe care a purtat-o Maia Sandu in timpul vizitei oficiale a Presedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen la Chisinau - FOTO

Urmaritorii sai au incercat sa-l sustina pe Nekoglai si au remarcat faptul ca el a inregistrat acest videoclip pe fundalul hitului Rasputin - de obicei acesta este utilizat atunci cand este vorba despre oamenii puternici si cool. Un astfel de filmulet, dupa spusele internautilor, poate ajuta tinerii sa inteleaga mai bine faptele soldatilor. 

Nekoglai este un blogger popular, originar din Republica Moldova. Acesta filmeaza vine-uri, precum si diferite filmulete amuzante. Acesta are peste doua milioane de urmaritori pe retelele sociale. 

Nu isi afiseaza viata personala pe retelele de socializare! Afla de ce Vlada Botan il ascunde pe iubitul ei de ochii lumii - VIDEO

Articole din aceeasi categorie