04.01.2022
Antonia a dezvaluit pe Instagram drama prin care trece: „Si eu sunt o victima!”

Antonia este una dintre cele mai indragite artiste ale industriei muzicale din Romania, dar faptul ca activitatea ei din mediul online este urmarita de un numar ridicat de persoane ii aduce si neplaceri uneori. 

Contul de Instagram al Antoniei este urmarit de 2,7 milioane de persoane, iar viata publica a vedetei s-a aflat dintotdeauna in atentia presei si a curiosilor. Zilnic, Antonia primeste mesaje de apreciere, dar si unele mai putin placute. In urma cu putin timp, Antonia a distribuit pe contul personal de Instagram un mesaj adresat internautilor. 

„Tatuajele unei femei sunt istoria ei” Vezi tendintele anului 2022 in materie de tatuaje pentru femeile curajoase, dar si cele timide - FOTO

"Posteaza doar ce vrei tu sa se vada. Bucurati-va de viata voastra si in privat pentru ca este o bucurie mult mai pura.Ne-am obisnuit foarte mult sa ne expunem, sa le aratam oamenilor tot ceea ce facem, ceea ce nu este rau. Dar sunt si multi oameni care iti vor raul si iti trimit energii negative. Macar gasiti un echilibru. Adevarul este ca suntem blocati pe treaba asta, sa vada lumea ce facem, si eu sunt o victima…altfel nu eram aici cu voi, pe story… Asta este parerea mea, nu inseamna ca am dreptate. Eu vreau sa gasesc un echilibru. Morala povestii este: Keep your stuff private!", a fost mesajul Antoniei. 

Asadar, artista recunoaste ca, la randul ei, a cazut in capcana reprezentata de retelele socializare si s-a obisnuit sa imparta amanunte personale fanilor, insa, pe de alta parte, este constienta ca viata reala se rezuma la ceva mai mult decat la validarea provenita din mediul online. 

Alex Piturca, adevarul despre presupusa despartire de moldoveanca Cristina Ich! Ce a spus fostul fotbalist

Antonia s-a infectat cu noul coronavirus inaninte de Revelion 

Antonia s-a infectat cu coronavirus inainte de Revelion. Vedeta a mai fost infectata in trecut cu noul coronavirus, insa nu a avut probleme de sanatate majore dupa ce s-a vindecat.
 

Au divortat de mai bine de 7 ani, dar au ramas prieteni! Tany Vander a postat pe Instagram o fotografie impreuna cu fostul ei sot - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie