04.01.2022
Alex Piturca, adevarul despre presupusa despartire de moldoveanca Cristina Ich! Ce a spus fostul fotbalist

Inceputul de an a venit cu o veste surprinzatoare: tabloidele au anuntat ca Alex si Cristina Ich nu mai formeaza un cuplu.

Informatia a devenit virala in mediul online dupa mai multe story-uri postate de Cristina Ich pe Instagram, in care nici nu confirma, dar nici nu nega faptul ca ar fi fost parasita de Alex Piturca.

„Tatuajele unei femei sunt istoria ei” Vezi tendintele anului 2022 in materie de tatuaje pentru femeile curajoase, dar si cele timide - FOTO

„Mi-a dat o prietena mesaj «Bai, esti subiect de barfa la masa de Revelion». «Ich, aia, ati vazut, si-a luat casa. E intr-o cadere. Sigur este despartita, ca e in depresie». Eu mi-am luat casa ca sa nu mai cheltui pe genti, pe haine, pentru sa sunt dusa. Intotdeauna, din casa, pleaca barbatul, nu femeia. Care e problema voastra? Voi aveti impresia ca s-a nascut barbat pe lumea asta… in care eu sa intru in depresie ca a plecat, ca m-a lasat? Dar ce, nu am ami fost lasata in viata mea? Mie nu mi se pare ca asta e motiv sa intri in depresie. Eu am cu totul alte depresii ale mele, am probleme existentiale. Dar asa e felul meu. Eu nu am stare de fericire. Atat de ocupate erau femeile alea ca in seara de Revelion sa vorbesti despre o duduie, despre o toapa de pe Instagram. Fetita, dar n-ai alta treaba? Da’ du-te si reguleaza-te, fa ceva. Eu m-am prins de ce sunteti voi ingrijorate: aveti impresia ca, daca sunt parasita, n-o sa ma mai ia nimeni. Dar nu va faceti griji, pe cuvant ca mai exista cineva care sa ma ia. 100%. V-am zis de multe ori bancul cu Scufita. Scutita plangea, era suparata: «Cine ma mai ia pe mine?». «Daca te speli, te mai iau eu o data, nu e nicio problema». E ca noua”, a spus Cristina Ich pe instastory.

In anul nou cu un automobil nou! Tatiana Koberidze - despre munca, efort si scopuri: „Ai mei se vor bucura, iar haterii acum au un subiect de discutie” - VIDEO

La aproximativ 24 de ore dupa aceste story-uri si dupa ce informatia a fost preluata de toata presa, Alex Piturca a dorit sa faca lumina in acest caz si a postat si el pe Instagram un story prin care dezvaluia ca nu si-a parasit iubita.

„Nu m-am despartit de Cristina si nici nu am de gand. Multumesc”, a scris Alex Piturca pe instastory.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie