24.08.2022
Blake Lively si Ryan Reynolds - cel mai puernic si indragit cuplu de la Hollywood! Afla povestea lor de dragoste, dar si detalii nestiute despre familia lor - FOTO

La data de 25 august Blake Lively implineste 35 de ani. In intreaga sa viata, celebritatea a reusit nu numai sa-si construiasca o cariera de succes, ci si sa creeze o familie puternica alaturi de Ryan Reynolds. Vezi in articolul de mai jos cum s-a dezvoltat relatia unuia dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood.

Prima intalnire

Blake Lively si Ryan Reynolds s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului SF Green Lantern in 2010, unde au jucat rolurile principale. O scanteie a izbucnit imediat intre actori, dar totusi acestia au inceput o relatie romantica abia un an mai tarziu. La acea vreme, vedetele nu erau libere - Lively se intalnea cu colegul ei din serialul „Gossip Girl” Penn Badgley, iar Reynolds era casatorit cu actrita Scarlett Johansson. Totusi, acest lucru nu i-a impiedicat pe viitorii soti sa devina prieteni adevarati. „Eram prieteni de multa vreme si cred ca acesta este cel mai bun mod de a incepe o relatie”, a spus Ryan intr-un interviu din 2016.

Blake Lively si Ryan Reynolds, 2022

Deja in octombrie, Blake si Penn si-au anuntat despartirea dupa trei ani de relatie, iar in scurt timp dupa, Ryan si-a confirmat divortul de Johansson. „Dupa o deliberare lunga si atenta, am decis sa divortam. Am inceput relatia noastra cu dragoste si cu dragoste ii punem capat”, a spus cuplul intr-o declaratie comuna.

 In ciuda faptului ca, dupa ce s-au despartit de jumatatile lor, Lively si Reynolds erau singuri, nu s-au grabit sa creeze o uniune amoroasa. Mai mult, in 2011, blonda a avut o aventura cu Leonardo DiCaprio. Cu toate acestea, cuplul s-a despartit cinci luni mai tarziu. In acel moment, Blake si Ryan au initiat o relatie care a inceput sa se dezvolte rapid. Potrivit zvonurilor, prima lor intalnire a avut loc in toamna acelui an. „Am fost la o intalnire dubla. Ea era la o intalnire cu un alt tip, iar eu cu o fata. A fost cea mai incomoda intalnire”. - si-a amintit vedeta din „Deadpool”. La doar cateva luni dupa aceea, indragostitii si-au achizitionat un apartament comun.

Blake Lively si Ryan Reynolds, 2014

Nunta secreta

Pe 9 septembrie 2012, cuplul vedeta s-a casatorit la Boone Hall Plantation din Carolina de Sud, unde a fost filmat The Notebook la acea vreme. Detaliile ceremoniei au fost tinute strict secrete. La sarbatoare au fost invitati doar membrii familiei si prietenii apropiati ai cuplului. „Cand Ryan a vazut-o pentru prima data pur si simplu a inmarmurit.  Se uitau doar unul la altul cu dragoste absoluta. Totul a fost ca intr-un film romantic”, a spus unul dintre invitati. 

Ca rochie de mireasa, actrita a ales o rochie marca Marchesa brodata cu fire de aur roz. 

Blake Lively si Ryan Reynolds, Gala Met 2014

Meghan Markle - o noua adepta a naturaletii! Cum arata ducesa fara machiaj si cu parul cret - FOTO

Viata de familie

La cateva luni dupa prima lor aparitie ca sot si sotie, Blake si-a anuntat sarcina postand o fotografie cu burta ei rotunjita. „Felicitari tuturor viitoarelor mame”, a scris ea. Putin mai tarziu, vedetele au participat la seara de caritate Angel Ball, unde viitoarea mamica si-a demonstrat publicului noile forme. Ca tinuta, ea a ales o rochie lunga pana la podea de culoare nude, care a impresionat literalmente ochii tuturor invitatilor evenimentului social.

Blake Lively si Ryan Reynolds, Angel Ball 2014

In decembrie 2014, cuplul a fost binecuvantat cu o fetita pe nume James, iar in septembrie 2016, s-a nascut si cea de-a doua fiica a cuplului, Ines. 

In octombrie 2019, celebritatile au anuntat nasterea celui de-al treilea copil, fiica Betty. „Imi place sa fiu tatal fetelor. Am trei fiice, pe care nu mi le-as fi imaginat niciodata. In familia mea erau doar baieti. Am trei frati mai mari. Asa ca pentru mine, a fi tata a trei fiice este o intreaga aventura si imi place fiecare secunda din aceasta experienta”, a spus Ryan.

Blake Lively si Ryan Reynolds cu copii, 2016

In ciuda programelor de lucru, actorii nu uita sa fie atenti unul altuia si sa petreaca mult timp cu familia lor, dar totusi despre detaliile vietii lor personale, ei prefera sa nu le faca prea publice: „Nu pot spune ca incerc in mod deliberat sa fiu secret in ceea ce priveste viata mea personala. Doar ca, daca imi ceri sa-mi descriu relatia, atunci cuvintele nu pot transmite cu exactitate adevaratele mele sentimente”, a spus Reynolds mai devreme.

Blake Lively si Ryan Reynolds, 2022

Ana Pirlog - sesiune foto de senzatie pe malul marii! Vezi cat de spectaculos a pozat moldoveanca - FOTO

Dupa cum stiti, Blake si Ryan sunt considerati unul dintre cele mai puternice cupluri din lumea spectacolului occidental. Potrivit actorului, o regula de aur ii ajuta sa mentina armonia in casatorie: „Nu ne filmam in filme in acelasi timp. Intelegem ce inseamna sa fim parinti. Atat eu cat si Blake am crescut in familii numeroase, asa ca este foarte important pentru noi sa mentinem un climat cald si fericit acasa, astfel incat copiii sa se simta bine.” Prin urmare, atunci cand actorul a luat parte la filmarile pentru Deadpool, Lively era acasa cu copiii. In plus, cuplul este renumit pentru simtul umorului si isi fac adesea farse unul altuia in mediul online.

Articole din aceeasi categorie