24.08.2022
Meghan Markle - o noua adepta a naturaletii! Cum arata ducesa fara machiaj si cu parul cret - FOTO

Meghan Markle apare aproape mereu in public cu machiaj si coafura, dar uneori, pe Internet apar imagini si videouri in care este naturala.

In mediul online au fost postate cateva capturi de ecran unde se poate observa ca ducesa vorbea in acel moment cu cineva apropiat. Cine a decis sa publice aceste cadre pe Web nu este inca cunoscut.

Cu toate acestea de remarcat este faptul ca sotia printului Harry arata grozav fara machiaj si cu parul cret.

Jennifer Lopez a purtat o rochie de 2 milioane de dolari la nunta sa! Vezi cum a aratat aceasta, dar si celelalte doua tinute realizate de Ralph Lauren - FOTO

Recent, Meghan Markle si-a lansat primul podcast. Vedeta a vorbit in prima editie a acestuia cu jucatoarea de tenis Serena Williams. Acestea au discutat despre stereotipuri de gen si standarde duble cu care trebuie sa se confrunte femeile in viata de zi cu zi.

Meghan, Ducesa de Sussex este o fosta actrita si umanitarista americana, care a devenit membra a familiei Regale Britanice si Ducesa de Sussex ca urmare a casatoriei cu Printul Harry in mai 2018. Markle s-a nascut si a crescut in Los Angeles, California.

Nu are limite! Prima femeie din Moldova care a urcat pe muntele Everest, Olga Tapordei, a cucerit si cel mai inalt varf din Europa: „Uitati-va cat este de frumos” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie