05.04.2022
Bianca Dragusanu spune de ce nu si-a cunoscut soacra, dupa aproape 2 ani de relatie cu Gabi Badalau: „Cum poti sa judeci un om...”

Bianca Dragusanu a spus public de ce nu si-a cunoscut „soacra', dupa aproape 2 ani de relatie cu Gabi Badalau. Blondina i-a transmis acesteia, indirect, ca si-ar fi dorit ca sa lase orgoliul deoparte, pentru ca relatia lor sa fie una mult mai buna. Totodata, cea dintai a sustinut ca desi nu a vazut-o pe mama afaceristului, o iubeste si o respecta.

Bianca Dragusanu a spus de ce nu si-a cunoscut soacra, dupa aproape 2 ani de relatie cu Gabi Badalau. Blondina este, de departe, una dintre cele mai dorite femei din Romania. Chiar daca barbatii roiesc in jurul ei, ea ii ofera toata atentia doar omului de afaceri. Desi sunt impreuna de mult timp, ea si mama afaceristului nu s-au vazut inca.

Bianca Dragusanu este in culmea fericirii de cand l-a cunoscut pe Gabi Badalau. Chiar daca cei doi se inteleg de minune, se pare ca nu acelasi lucru se poate spune si despre blondina si familia barbatului de care e indragostita. 

Natalia Barbu - o mamica implinita cu o silueta de invidiat! Care este secretul corpului sau tonifiat: „Noua moldovencelor ne place bunicelul” - VIDEO

Dragusanu nu a fost invitata la nunta cumnatei sale si nici nu a cunoscut-o pe mama iubitului ei, scrie Wowbiz.ro. Fostul model sustine ca este o femeie cu calitati si merita sa aiba o relatie buna atat cu partenerul ei, cat si cu familia lui.  

Recent, Bianca Dragusanu ar fi postat un TikTok in care pomenea de mama si sora lui Gabi Badalau. Atunci, mai multi internauti au speculat ca ar fi vorba despre un atac la adresa lor. Contactata de sursa mentionata anterior, blondina a dezvaluit cum stau, de fapt, lucrurile intre ea si familia afaceristului. Conform spuselor ei, ea si mama omului de afaceri nu s-au vazut inca fata-n fata.

„E un TikTok vechi doar ca lumea il preia si il reposteaza. Acolo ii declar dragostea indirect. Nu e facut la misto. Mi se par incredibile conceptiile alea despre cum poti sa judeci un om pe care nu il cunosti, doar prin prisma unor barfe sau intamplari ale trecutului care nu au legatura cu prezentul. Daca el este intr-o relatie cu mine, de peste un an de zile, eu am si calitati. Toate femeile au si parti bune si parti rele, dar mi-ar fi placut sa stau de vorba cu ea ca de la femeie la femeie si ca de la mama la mama. Eu cu siguranta sunt un om inteligent, pe care, daca fiul ei ma iubeste, inseamna ca am si calitati. Altfel de ce se trezeste langa mine de un an jumate”, a declarat Bianca Dragusanu pentru sursa citata. 

Nepoata Sofiei Rotaru si-a indemnat prietenii din strainatate sa ajute poporul ucrainean. Sonya Evdokimenko: „Patruzeci de zile de razboi. Milioane de oameni s-au confruntat cu raul absolut.”

Totodata, Bianca Dragusanu a spus ca si-ar fi dorit ca mama lui Gabi Badalau sa renunte la orgoliu, pentru ca oricum nu crede ca a „lovit-o” vreodata acolo. Considera ca daca ar fi cunoscut-o, ar fi iubit-o foarte tare, insa femeia nu i-a dat ocazia sa se vada fata in fata. Chiar si asa, blondina a sustinut ca o iubeste, o respecta si o admira pe mama iubitului ei.

„Eu chiar mi-as fi dorit sa lase deoparte orgoliul, ca oricum nu cred ca am ranit-o eu vreodata acolo si as fi vrut sa isi dea seama despre mine ca sunt o femeie echilibrata, care am o afacere, un copil, ii sunt fidela lui, suntem intr-o relatie de peste un an jumatate, in care nu a existat un alt barbat in viata mea, nici macar nu m-am gandit la alt barbat, iar daca vreodata am avut vreo cearta cu el, cu siguranta nu eu am provocat-o ci doar am dat apa la moara. Desi nu o cunosc, o iubesc, o respect si o admir, mi se pare o doamna cocheta, frumoasa, inteligenta si mi-as fi dorit sa ma cunoasca”, a mai continuat Bianca Dragusanu

Articole din aceeasi categorie