19.04.2022
Bianca Dragusanu, scandal monstru cu Gabi Badalau si Florin Salam: „A intrat pe usa cu o bata de baseball”

Florin Salam se pregateste de nunta cu Roxana Dobre, iar inainte ca marele eveniment sa aiba loc, cantaretul de manele a organizat o petrecere a burlacilor.

Potrivit tabloidelor, de la eveniment, care pare sa fi fost interzis minorilor, nu au lipsit domnisoarele sexy care sa intretina atmosfera. Prezent ar fi fost si Gabi Badalau, cel despre care se spune de cateva luni bune ca ar fi iubitul Biancai Dragusanu.

Din pacate pentru Florin Salam si Gabi Badalau, Bianca Dragusanu a aflat de petrecerea burlacilor si, pentru ca nu a fost invitata si a banuit ca partenerul ei o va insela, a facut rost de adresa locatiei si a plecat nervoasa acolo.

Tot mai multi artisti canta despre razboi! Interpretul ucrainean Vitalii Kozlovski a lansat o piesa despre suferinta poporului sau, iar videoclipul a fost filmat la Kiev: „Versurile piesei au fost scrise in anul 1985” - VIDEO

Jurnalistii de la Click afirma ca scandalul a fost unul monstru, iar Bianca Dragusanu nu doar ca i-a trimis pe toti acasa, dar a facut si ravagii. „A fost extrem de furioasa, a iesit iures. A intrat pe usa cu o bata de baseball in mana si a lovit in tot ce a prins. Si-au luat-o si Gabi, si Florin, si cateva domnisoare care erau pe acolo si care incercau sa fuga care incotro. Bianca, la nervi, vede negru in fata ochilor”, precizeaza sursa citata.

Actorul rus Nikita Mihalkov - replici dure in adresa pentru Ksenia Sobchak: „Ii era frica ca conturile sa nu ii fie inchise si proprietatile private...” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie