19.04.2022
Tot mai multi artisti canta despre razboi! Interpretul ucrainean Vitalii Kozlovski a lansat o piesa despre suferinta poporului sau, iar videoclipul a fost filmat la Kiev: „Versurile piesei au fost scrise in anul 1985” - VIDEO

Ieri, 18 aprilie, pe pagina sa de Youtube, interpretul ucrainean a lansat piesa „Alta primavara”.Melodia reflecta realitatea cu care se confrunta Ucraina in aceste momente dificile.

Artistii incearca sa ajute cum poate Ucraina. Unii au decis sa plece pe front, altii fac volunariat sau se lupta cu propaganda. O alta modalitate prin care artistii sustin poporul ucrainean este muzica. Vitalii Kozlovski a lansat si el o piesa prin care isi arata durerea.

„Versurile piesei au fost scrise de Iosif Strutsiuk si Vadim Garkavy inca in anul 1985. Astazi versurile acestui cantec mi-au ajuns in sufet. Oamenii nostri minunati care au planuit sa traiasca, sa munceasca, sa creeze familii, sa nasca copii sunt plini de curaj si ne protejeaza tara de ocupantii rusi.”, a mentionat interpretul.

Videoclipul a fost filmat la Kiev, in locatii puternic afectate de razboi. De asemenea, dupa parerea interpretului, aceasta melodie indemna pe fiecare persoana sa nu fie indiferenta. „Acest video reprezinta strigatul fiecarui ucrainean. Am un apel catre toti, nu fiti indiferenti fata de durerea noastra.”

„Nu mai pot!” Rapperita ucraineana Alyona Olehivna a decis sa-si paraseasca tara. Care este motivul: „Ma culc in fiecare zi cu gandul ca nu ajut suficient de mult”

Videoclipul prezinta imagini emotionante cu sute de cladiri distruse, iar filmarile au fost facut cu camera telefonului mobil.

Vitalii Kozlovski este un interpret ucrainean nascut la Kiev in anul 1985. Detine titlul de Artist Emerit al Ucrainei.

Din nou la inaltime! Iuliana Beregoi a lansat o noua piesa: „Tine-ma in brate si dupa apus...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie