19.04.2022
Actorul rus Nikita Mihalkov - replici dure in adresa Kseniei Sobchak: „Ii era frica ca conturile sa nu ii fie inchise si proprietatile private...” - FOTO

Nikita Mihalkov continua sa vorbeasca despre plecarea in masa a vedetelor din Rusia. Regizorul de film, in varsta de 76 de ani, nu cruta vedetele plecate odata cu inceperea razboiului si le critica ori de cate ori are ocazia.

In cel mai recent numar al programului Besogon TV, barbatul a trecut in vizor personalitatile publice care au fugit in strainatate. In special acesta s-a concentrat pe Ksenia Sobchak si actiunile acesteia. 

Mihalkov sustine ca vedetele se temeau ca ar putea fi lipsite de proprietatile imobiliare si de conturile din strainatate, asa ca s-au grabit sa-si paraseasca patria. Totodata, el a amintit ca in Occident, proprietatea privata este apreciata ca fiind sacra.

Actorul de film a mai subliniat ca la un moment dat Sobchak l-a sustinut pe finantatorul Andrei Movchan, care dorea ca sanctiunile SUA si UE impotriva Rusiei sa nu afecteze opozitia.

Un celebru actor rus si-a aratat sustinerea fata de Ucraina: „De pe data de 24 februarie, ei incearca sa ne inchida nu doar ochii, ci si urechile...”

„De ce se temeau acesti compatrioti ai nostri cand au plecat in Occident? Va spun eu. Am vorbit deja despre asta. Le era teama sa nu le fie inchise conturile, sa fie privati de proprietatile lor. Asa cum se obisnuieste intr-o societate libera in care proprietatea privata este pretuita ca sacra. De asta le era frica.”, a mentionat el.

El a mai spus ca Ksenia are venituri de pe canalul ei de YouTube, unde primeste 660 de mii de ruble pentru o reclama. Actorul i-a sfatuit jurnalistei sa majoreze pretul la 666 de mii pentru a-l sprijini pe Morgenstern si a-i explica ce este bine si ce este rau.

Ramasite si daramaturi e tot ce s-a ales din casa lor! Interpreta Olga Tsibulska si-a aratat locuinta dupa exploziile si bombardamentele care au avut loc: „Realizez ca ar fi putut fi chiar ei acolo..” - FOTO/VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie