20.07.2022
Bianca Dragusanu, dezvaluire neasteptata: „Si divele mai plang cateodata”

Bianca Dragusanu este un model cunoscut, care s-a lansat in afaceri si nu a dat gres. Are un business profitabil, cu rochii de seara, iar recent si-a cumparat un apartament in Dubai. Cu toate aceastea, frumoasa blondina marturiseste ca „si divele mai plang cateodata”.

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai atragatoare prezente feminine din showbizul romanesc. Este mereu atenta la felul in care arata si nu poate trece niciodata neobservata, datorita tinutelor elegante pe care le poarta. In varsta de 40 de ani, Bianca a trecut prin povesti de iubire si despartiri care i-au marcat viata. 

Stilista Alina Caraus isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi care este cea mai mare realizare a sa la varsta de 25 de ani: „Un vis devenit realitate, sunt...” - FOTO/VIDEO

Intr-un interviu recent, fosta asistenta TV a marturisit ca, in ciuda a tot ce s-a scris de-a lungul timpului, sunt lucruri pe care cei de acasa nu le stiu despre ea.

„Cred ca se stie aproape totul despre mine. Ce s-ar putea sa nu se stie este ca eu sunt un om foarte bun, foarte sincer, foarte loial, foarte corect, foarte amuzant. Si ca de multe ori, chiar daca tin eticheta asta de femeie fatala, „the diva”, si divele mai plang cateodata. Dar ala pentru care plang trebuie sa fie mega important si pretios. Dupa cum se vede n-am mai plans de mult. Mi-e dor”, a marturisit Bianca pentru EGO.ro.

Adele, aparitie surprinzatoare in Sardinia, alaturi de iubitul ei. Artista a imbracat o tinuta de sute de lire sterline - FOTO

Articole din aceeasi categorie