19.07.2022
Adele, aparitie surprinzatoare in Sardinia, alaturi de iubitul ei. Artista a imbracat o tinuta de sute de lire sterline - FOTO

Adele, celebra cantareata in varsta de 34 de ani, isi petrece vacanta in Sardinia, Italia, alaturi de iubitul ei, Rich Paul, iar in imaginile surprinse de fotografi, aceasta a parut intr-o forma de invidiat. Totodata, ea s-a facut remarcata si prin piesele vestimentare pe care a ales sa le poarte, acestea fiind semnate de branduri si avand, evident, un pret „piperat”. 

In imaginile surprinse de paparazzi, artista parea sa se bucure din plin de momentele petrecute alaturi de iubitul ei, dar si de alti prieteni. Acestia au fost fotografiati in timp ce se urcau pe o barca in timpul concediului petrecut in Sardinia, iar artista a atras atentia pentru ca a purtat o tinuta pe cat de nonconformista, pe atat de scumpa.

Mai exact, artista a ales sa imbrace o camasa oversized semnata LOEWE x Paula's Ibiza Shell, care costa 1100 de lire sterline, precum si niste pantaloni scurti in valoare de 725 de lire sterline si niste slapi. Mai mult de atat, Adele si-a completat tinuta cu o geanta supradimensionata semnata Yves Saint Laurent, care costa in jur de 1800 de lire sterline. Nu au lipsit, evident, nici ochelarii de soare de designer, dar nici bratarile colorate de la Van Cleefs & Arpels.

In imaginile surprinse de fotografi, Adele apare razand in hohote, semn ca se simte foarte bine in compania partenerului ei si a prietenilor.

Totodata, Rich Paul a ales sa poarte niste pantaloni scurti si un top colorat. Tinuta a fost, de asemenea, completata de niste ochelari de soare, dar si de un ceas auriu.

Adele a dezvaluit ca s-a simtit groaznic pentru ca si-a suparat fanii dupa ce a slabit

Adele a facut noi declaratii despre faptul ca a slabit 45 de kilograme, ceea ce i-a facut pe unii dintre fanii ei sa se considere „foarte tradati". Artista de 34 de ani a dezvaluit ca s-a simtit „groaznic" pentru ca pierderea ei in greutate i-a suparat pe unii dintre admiratori.

Noi detalii despre inmormantarea Ivanei Trump! Donald si Melania Trump vor fi prezenti la ceremonie - FOTO/VIDEO

Cantareata, care si-a aratat pentru prima data nou silueta acum un an, pe coperta revistei Vogue, spune ca a fost tulburata sa afle ca pierderea in greutate i-a facut pe unii fani sa sufere. Ea a explicat ca a scapat de kilograme pentru ea insasi, dupa luptele cu anxietatea.

„Inteleg de ce presa a fost fascinata de asta. Nu mi-am impartasit calatoria in felul in care o fac toti ceilalti. Cei mai multi ar fi scos un DVD pana acum. Am facut-o in liniste, pentru mine, dar m-am simtit ingrozitor pentru unele persoane care au crezut ca nu arata bine sau ca nu sunt frumosi din cauza comentariilor altora", a declarat britanica.

Stilista Alina Caraus isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi care este cea mai mare realizare a sa la varsta de 25 de ani: „Un vis devenit realitate, sunt...” - FOTO/VIDEO

Adele a negat ca transformarea ei a insemnat ca a cedat in fata presiunilor societatii. „Unii dintre cei pe care i-am vazut erau tineri, aveau in jur de 15 ani. Au fost si alti oameni care s-au simtit foarte tradati de mine, spunand ca „Oh, si ea cedeaza presiunii”, ceea ce nu m-a deranjat, pentru ca, de exemplu, nu ma tii de mana la 4 dimineata cand plang din cauza anxietatii si am nevoie sa fiu distrata. 100% sportul mi-a oferit concentrare, mi-a oferit o ocazie de a scapa de energie-buna sau rea- si m-a facut sa ma intaresc psihic prin faptul ca am devenit mai puternica fizic", a mai povestit Adele despre faptul ca fanii care au criticat-o si au blamat-o pentru faptul ca a slabit atat de mult au simtit ca si ei ar trebui sa faca la fel ca ea pentru a se incadra in „normele sociale".

Articole din aceeasi categorie