19.07.2022
Stilista Alina Caraus isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi care este cea mai mare realizare a sa la varsta de 25 de ani: „Un vis devenit realitate, sunt...” - FOTO/VIDEO

Una din cele mai cunoscute stiliste din tara, Alina Caraus isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. Tanara mamica a implinit 25 de ani, iar cu aceasta ocazie ea a decis sa publice pe pagina sa de Instagram un mesaj pentru urmaritorii sai virtuali.

„Pana acum descopeream lumea, astazi tin un univers intreg in brate. Bun venit 25. Un vis devenit realitate, sunt mama. N-am asteptari sau scopuri bine definite in acest an, prioritar sa-mi vad familia sanatoasa si sa fie pace in toata lumea. Emil al nostru la 2 saptamani”, a scris Alina in descrierea unei imagini cu fiul sau.

De asemenea stilista s-a impartasit si cu un video in care se poate observa buchetul de trandafiri pe care l-a primit in dar chiar din primele ore ale diminetii.

Totodata, tanara mamica a primit sute de mesaje de felicitare din partea internautilor: „La multi ani, Alina!”, „La multi ani, ai dat nastere celui mai dulce baietel.”, „La multi ani minunati femeie, mama, sotie, sora, fiica frumoasa!”, „La multi ani deosebiti! Fiti fericita si iubita!”, „La multi ani deosebiti! Fiti fericita si iubita!”

Alina Caraus este un stilist personal din Republica Moldova. Acum un an, tanara s-a casatorit cu iubitul sau, Andrei.

Articole din aceeasi categorie