22.10.2024
Beznos School - primul şi unicul curs acreditat din ţară din domeniul micropigmentării! Olga Beznos îți spune care sunt avantajele acestuia - VIDEO

Mai multe ore teoretice, dar şi practice, teme pentru acasă, practică pe modele şi toate sub supravegherea celor mai buni specialişti de micropigmentare din ţară. Cursul se finalizează cu un examen, iar după aceasta devii specialist în arta micropigmentării cu acte în regulă. Despre avantajele unui astfel de curs, află mai multe dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă.

De acum încolo, cei care doresc să devină specialişti în micropigmentare pot obţine o diplomă acreditată de Ministerul Educaţiei. Un astfel de document poate fi obţinut doar la şcoala Olgăi Beznos. „După finisarea cursului se primește un certificat de competență profesională, care te anunță că ești în profesia respectivă. Eu am lucrat foarte mulți ani ca să obțin această acreditare, deoarece sfera beauty este discriminată, căci ea nu are un certificat. Tu lucrezi într-un domeniu de frumusețe, dar cumva ea este într-o parte de toate profesiile, deoarece profesia dată nu are un act și am zis că trebuie de făcut”,  spune fondatoarea Beznos School”, Olga Beznos.

Cursul de bază presupune mai mlte ore teoretice, dar şi practice. „Totodată, avem și foarte multe ore, deoarece după curriculum, trebuie să facem mai multe ore decât un curs de bază simplu care este pe piață și asta este o bază puternică de teorie și de practică. Pentru a ieși cu mult mai multe cunoștințe decât la un curs mai simplu. Cursul durează 10 zile lucrătoare, iar a 11-a zi este examenul. Respectiv, în 10 zile, elevele pot însuși foarte multă teorie. La curs se dau 75 de lecții pe foaie: coloristica, desenul și după, ele vin cu o informație vastă și deja se lucrează pe modele vii”,  a adăugat Olga Beznos.

Ea moldoveancă, el român! Ionuț Dolănescu, secretul căsniciei cu soția lui. Se înțeleg la fel de bine ca acum 18 ani - VIDEO

Cursul este unul complex, iar viitorii specialişti învață tehnici de micropigmentare pentru toate zonele feţei.

Irina Golban, specialist în micropigmentare, a notat: „Primele trei zile, noi avem teoria, unde fetele fac cunoștință la general cu tot ce ține de aparat, ace, hașurare, pigmentologia și ce ține de coloristică. După care noi mergem pe zilele în care avem practica pe modele vii. Ce ține de fetițele care sunt la curs, e că ele au câte un model sau două pentru sprâncene, pleoape și buze. Mai întâi noi facem schița și după care încep și ele să aplice tehnicile în practică”.

7 ingrediente pe care nu ar trebui să le aplici niciodată pe tenul tău

La finalizarea cursului, fiecare cursant are un examen. Olga Beznos a menționat:„La examene, ele lucrează de sine stătător, fără ajutor. Au doar 3 întrebări la mine în timpul examenului. Respectiv, ele au mai multe emoții, dar se descurcă”.

O diplomă acreditată vine cu mai multe avantaje, de care se vor bucura viitorii specialişti.

Ana Iersov, una dintre cursante, a povestit: „Din toate studiile mele și cercetările din mediul online, am ales Beznos School pentru că, mi s-a părut că Olga are foarte multă experiență, am multe lucruri bune pe care să le învăț. Am ales să am și un certificat acreditat de Ministerul Învățământului. Eu cred că acest certificat are o valoare mai mare. Planurile mele de viitor sunt de a trece de la profesia mea de barista, la un artist în arta frumuseții”.

O altă cursantă, Daniela Reșetilov, a spus: „Astăzi am efectuat proba de examen, sper că m-am descurcat de minune. A fost foarte interesant și util. Mi-a plăcut aici, în cadrul studio-ului pentru că, este o atmosferă caldă cu oameni primitori și de la care poți să înveți tare multe”.

Mobilizare fără precedent printre vedete! Unde și cu cine au mers acestea la vot - VIDEO

 „Acest curs a fost foarte complex, integru, cu foarte multă informație practică și teoretică și am primit și lecții psihologice, care ne fac să fim mai încrezuți și ne schimbă spre bine”, a concluzionat cursanta Ina Suvac.

*Acest articol este un produs comercial.

SURSA FOTO: FACEBOOK

Articole din aceeasi categorie