01.07.2022
Beyonce, aparitie spectaculoasa pe coperta noului sau album - FOTO

Beyonce a dezvaluit coperta mult asteptatului sau album, Renaissance. Aceasta a publicat fotografia pe contul sau de Instagram, iar reactiile nu au intarziat sa apara. In doar 13 ore, postarea a adunat peste 3 milioane si jumatate de like-uri si zeci de mii de comentarii.

In imagine, Beyonce, care poarta doar niste accesorii metalice ce ii acopera partile intime si o pereche de pantofi cu toc, apare stand pe un cal holografic, absolut spectaculos.

Artista a dezvaluit ca acest album a ajutat-o sa viseze si sa treaca mai usor peste perioada grea a ultimilor doi ani.

A devenit viral! Cristina Miron a acumulat peste un milion de vizualizari pe TikTok la filmuletul in care isi scoate dreadurile: „Uitati-va pana la capat...” - VIDEO

„Crearea acestui album mi-a permis sa visez si sa gasesc un loc de evadare intr-o perioada infricosatoare pentru lume. Mi-a permis sa ma simt libera si aventuroasa intr-o perioada in care putine lucruri se miscau. Intentia mea a fost sa creez un loc sigur, un loc fara judecata. Un loc in care sa ma eliberez de perfectionism si de gandire excesiva. Un loc in care sa tip, sa ma eliberez, sa simt libertatea. A fost o calatorie frumoasa de explorare. Sper ca veti gasi bucurie in aceasta muzica.”, a scris Beyonce pe contul sau de Instagram.

Saptamana trecuta, cantareata a lansat si primul single de pe album. Cantecul se numeste Break My Soul si a fost realizat in parteneriat cu producatorii Tricky Stewart si The-Dream, doi artisti cu care Beyonce a lucrat si in trecut, mai exact pentru piesa Single Ladies.

Artista a anuntat inca de anul trecut ca pregateste noi cantece, declarand ca pandemia a motivat-o sa revina in atentia publicului.

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Nicoleta Nuca la intoarcerea din vacanta: „Abia vorbesc” - FOTO

„Cu toata izolarea si nedreptatea din ultimul an, cred ca suntem cu totii pregatiti sa evadam, sa calatorim, sa iubim si sa radem din nou. Simt ca se naste o renastere, iar eu vreau sa fac parte din alimentarea acestei evadari in orice mod posibil. Sunt in studio de un an si jumatate”, a spus artista intr-un interviu pentru Harper’s Bazaar.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie