02.02.2023
„Bali inseamna raiul pe pamant”! Emilian Cretu a povestit despre experienta de neuitat pe care a trait-o recent in ultima sa vacanta - VIDEO

La inceputul anului 2023, Emilian Cretu alaturi de sora sa, dar si cativa prieteni, a mers in Bali. Fiind invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, actorul a povestit despre experienta unica pe care a trait-o acolo.

Intrebat de catre Olga Tapordei cum a fost vacanta sa in Bali, Emilian a raspuns: „Daca cumva vorbim despre acel rai pe care noi ni-l imaginam ca zboara ingerasii si vine Sfantul Petru si iti da un pahar de cvas, iata eu as zice, ca de fapt, Bali inseamna raiul pe pamant mai ales pentru persoanele care iubesc natura. Mai ales pentru persoanele care se simt in natura exact ca Adam si Eva.”

In 2021 a fost declarat cel mai sexy barbat in viata! Paul Rudd, secretul pentru a se mentine tanar la 53 de ani

Actorul a mentionat de asemenea ca nu intelege acele persoane care spun ca se plictisesc aflandu-se pe Insula Bali. „Am mai vorbit cu cineva si a zis: „Da mie nu imi place Bali ca-i sarac, ca nu stiu ce. M-am plictisit.” Cum sa te duci in Ubud si sa te plictisesti. Tot ce inseamna natura, palmieri, jungla aia, tot este, oceanul ala.”

Acum cativa ani, Emilian a mai fost in Bali, insa a stat foarte putin acolo. De aceea, la inceputul anului 2023 actorul a decis sa plece tocmai pe 3 saptamani. „De ce am mers a doua oara, pentru ca prima data am fost doar pe 10 zile si mi-o parut rau. Doua zile am zburat si am stat foarte putin. Nu am primit doza aia de „kaif” in care tu pur si simplu stai in rai. Te trezesti dimineata si canta pasarelele. Sunt unele zone cand tu iesi afara si ai impresia ca intri intr-un flacon in care miroase a flori. Miroase atat de frumos acolo.”, mentionat el.

Tatiana Nastas o prezinta pe micuta Leila! La o plimbare in parc alaturi de cele doua fiice ale sale, prezentatoarea PRO TV, a povestit cum se simte la o luna de la nastere: „N-am mai implorat medicul sa-mi faca cezariana ca data trecuta” - VIDEO

In vacanta Cretu a fost impreuna cu sora sa, dar si cativa prieteni. „Acolo am fost cu sor-mea, cu Dana cumatra mea, alaturi de fetita ei si inca o pereche de prieteni cu care ne cunoastem foarte bine. A fost o gasca destul de pe sotii pusa. Iata de ce eu nu am mers in Maldive si cred ca nu o sa merg niciodata. Pentru mine Maldive este un loc foarte bun pentru a te spanzura, Doamne fereste. Acolo este doar nisip si doi palmieri. Hai o zi sau doua e ok. Pentru mine odihna inseamna cat mai multa activitate.”

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Articole din aceeasi categorie