02.02.2023
Tatiana Nastas o prezinta pe micuta Leila! La o plimbare in parc alaturi de cele doua fiice ale sale, prezentatoarea PRO TV, a povestit cum se simte la o luna de la nastere: „N-am mai implorat medicul sa-mi faca cezariana ca data trecuta” - VIDEO

Noptile au devenit mai lungi, iar diminetile mai dulci in casa prezentatoarei PRO TV, Tatiana Nastas, odata cu aparitia celei de-a doua fetite, Leila. Chiar daca micuta Diana este nevoita sa o imparta pe mama, aceasta si-a asumat cu multa responsabilitate rolul de sora mai mare. Cum se simte prezentatoarea la o luna de la nastere si cine o ajuta in aceasta perioada a mers sa afle reporterul Iulia Deliu, la o plimbare in parc, alaturi de tanara mamica si cele doua fiice ale sale.

A trecut o luna de cand familia prezentatoarei Tatiana Nastas s-a marit cu inca un membru, iar schimbarile le simt nu doar parintii, dar si surioara mai mare, Diana.

Fiica ceea mare a Tatianei Nastas a fost luata la intrebari de catre reporterul Pro TV, Iulia Deliu.

Intrebata daca s-au schimbat lucrurile acasa de cand a aparut Leila, Diana a raspuns: „Da”, Iar la intrebarea „Cu cine doarme bebe?”, micuta a mentionat: „Cu mama si cu mine. Tati doarme pe perna lui, tot in patul nostru.”

„Unii cred in praf magic. Credeti. Am spus ca o sa mai fac o idee, dar nu v-o spun acum”. Emilian Cretu a comentat, in direct la TV, parodiile cu Tany Vander care au explodat internetul - VIDEO

Micuta a mentionat si faptul ca cel mai des o adoarme pe Leila tati si de asemenea aceasta tot cu tati seamana.

„Nu stiu de ce a zis asa pentru ca, nu stiu, esti si tu mama si cam e greu in primele saptamani sa aiba tati grija, in conditiile in care copilul este alaptat, nu stiu, poate asa vede ea lucurile. Nu, nu prea are tati ce face in primele saptamani.”, a povestit Tatiana.

Mama Tatianei este cea care o ajuta cel mai mult in aceasta perioada. „Cand doamne Diana ii dau si Tatianei timp sa se odihneasca si eu stau cu Leila. Cand vine Tanea de la somn ne schimbam.”, a spus Melania Corneiciuc, bunica.

„Cea mai frumoasa luptatoare din lume” a fost desfigurata! Cu ce se ocupa, de fapt, si ce avere a adunat

Leila - numele fetitei a fost ales de prezentatoare. Il avea in gand de mult timp, iar imediat ce si-a vazut fetita bruneta a inteles ca acest nume i se potriveste perfect. „Eu l-am ales. Am avut numele acesta in gand si cand se nascuse Diana, doar ca ea era blonda si cu ochii albastri. Deja acum i-am spus sotului ca eu o sa aleg numele pentru ca atunci l-am ales impreuna. Am zis ca daca e bruneta neaparat o sa fie Leila. Imi place foarte mult numele acesta.”, a povestit Tatiana.

Despre a doua nastere, prezentatoarea PRO TV a mentionat: „A fost mai repede, mai dureros, dar eram si eu alta. N-am mai implorat medicul sa-mi faca cezariana ca data trecuta. Eu am nascut fara epidurala si prima si a doua oara.”

Se pare ca micuta Diana isi doreste sa paseasca pe urmele mamei sale. Stie deja cum se tine microfonul si are mereu intrebarile la ea.

Articole din aceeasi categorie