13.09.2022
Azi e gingasa si plina de senzualitate, maine poate fi dura, hotarata si neinfricata. Vezi cat de bine ii reuseste prezentatoarei PRO TV, Vlada Mardari, sa combine cele doua pasiuni ale sale, dansul si enduro: „El pur si simplu mi-a cumparat si mie o motocicleta si eu am fost nevoita sa incerc” - VIDEO

Gazda emisiunii iSanatate se imparte intre cele doua pasiuni ale ei, dansul si motocicleta. A doua a venit de curand in viata ei, astfel ca e sigura femeia din grupul ei de motociclisti. Cum se combina cele doua hobby-uri ale ei, vezi intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Este pasionata de dans de mic copil. A facut parte din mai multe trupe de dans cu care a avut spectacole atat in tara, cat si peste hotare. Mai mult, aceasta pasiune a devenit si o profesie. A dansat cateva veri in statiunea Mamaia din Romania, iar timp de 8 ani a activat in calitate de coregraf.

„Am facut dansuri de mica, probabil din clasele primare. Pe la varsta adolescentei deja am inceput sa fac dansuri moderne. Am dansat in mai multe trupe de dans de aici de la noi din Chisinau. Dupa am inteles ca este mai mult decat un hobby, respectiv combinam orele de la universitate cu dansul.”, a mentionat Vlada Mardari.

A combinat studiile la liceu si apoi la facultate cu repetitiile pentru dans, ulterior cu munca la PRO TV. „La un moment dat s-au intersectat doua drumuri fiindca faceam dansuri in continuare, dar am ajuns sa muncesc si aici la PRO TV. Mergeam seara la dansuri unde aveam un grup de fete carora le predam, eram profesoara de dansuri. Treptat am trecut in alt domeniu, aici la PRO TV, dar dansurile raman oricum o pasiune pentru mine si o placere.”, a spus prezentatoarea.

La TV este o adevarata lady, iar cand are zile libere, o vedem cu totul altfel! Afla care este hobby-ul Vladei Mardari, dar si de ce il prefera: „Aduce o multime de placeri...” - VIDEO

Dansurile au ajutat-o sa depaseasca frica de public, camere si lumini, i-au oferit increderea in sine, calitati necesare in meseria de prezentatoare. „Tinuta de dansator mi-a ramas de viata. De la dansuri a venit si lipsa fricii de a fi in public, nu ma tem sa apar in fata oamenilor.”

Din sala de dans ne-am teleportat in mijlocul padurii, acolo unde am descoperit-o pe Vlada Mardari, echipata pe motocicleta. Enduro este o pasiune noua, sugerata de sot, care este un mare fan al acestui sport. „Enduro este de fapt pasiunea sotului meu, este extrem de pasionat. Sotul meu i-a implicat pe toti care a putut in acest sport. El pur si simplu mi-a cumparat si mie o motocicleta si eu am fost nevoita sa incerc. A venit din partea lui aceasta initiativa, dar eu sunt deschisa la provocari noi.”, a povestit Vlada.

A facut doar cateva antrenamente, dar a inteles ca ii place adrenalina. „La dansuri eu imi dezvolt gratia, feminitatea, elasticitatea, eu acolo ma conectez cu latura mea feminina, aici este insa latura masculina.”

Fiind scunda, a fost nevoie de o motocicleta cara sa i se potriveasca. „Cea mai mare provocare este sa gasesti una pentru mine care am 1,65.”, a recununoscut Vlada Mardari.

Elisabeta a II-a sau "Regina culorilor"! De ce purta monarhul tinute in culori indraznete

Echipamentul cantareste in jur de 20 de kg si iti ia ceva timp sa il imbraci. „Doar imbracatul echipamentului iti ia cred ca jumatate de ora pentru ca sunt foarte multe chestii care nu se vad.”

Atat dansurile, cat si enduro inseamna pentru ea emotii pozitive si activitate fizica, lucruri la care tine.

La TV este o adevarata lady, iar cand are zile libere, o vedem cu totul altfel! Afla care este hobby-ul Vladei Mardari, dar si de ce il prefera: „Aduce o multime de placeri...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie