13.09.2022
Elisabeta a II-a sau "Regina culorilor"! De ce purta monarhul tinute in culori indraznete

Britanicii isi iau adio zilele acestea de la Regina Elisabeta a II-a. Monarhul a murit joi, 8 septembrie, la Castelul Balmoral, la varsta de 96 de ani. 

Cel mai longeviv monarh britanic si al doilea cel mai longeviv din istoria lumii va ramane in amintirea celor care au admirat-o si iubit-o si ca regina culorilor tari. 

Regina Elisabeta a II-a avea un motto celebru: "Trebuie sa fii vazut ca sa fii crezut".

Toata viata a fost in atentia publicului si a vrut sa se asigure ca supusii ei o vad… la propriu. 

Acesta este principalul motiv pentru care regina purta intotdeauna costume in nuante indraznete. Regina Marii Britanii era pasionata de moda si adora sa-si asorteze paltoanele sau deux-piece-urile cu palariile ei inedite. 

Traieste emotii noi, de nedescris! Mihaela Tabura - primul si cel mai induiosator interviu dupa ce a devenit mama pentru prima oara: „Imi este destul sa-l privesc pe Mihaita si imi trece toata oboseala”

"Este destul de mica, asa ca uneori este pur si simplu destul de greu de reperat - asa ca cei care o imbraca au decis acum cativa ani ca ar fi de ajutor daca ar purta haine viu colorate, astfel incat oamenii sa o poata repera cu usurinta", declara anul trecut intr-un interviu expertul regal Daisy McAndrew.

O privire retrospectiva la fotografiile cu aparitiile reginei atesta afinitatea ei pentru hainele colorate. In calitate de sef de stat, regina a vizitat aproape tot Globul, si de fiecare data a facut-o cu stil. 

Articole din aceeasi categorie