17.08.2022
Pique le-a prezentat-o copiilor sai pe Clara, studenta pentru care a lasat-o pe Shakira! Reactia artistei a venit imediat

Saptamana trecuta, presa spaniola a reusit sa afle identitatea femeii cu care Gerard Pique (35 de ani) a inselat-o pe Shakira (45 de ani). 

Despre Clara Chia Marti (23 de ani) s-a scris ca este studenta la Relatii Publice si ca in prezent lucreaza la Kosmos, compania lui Pique. Acum, jurnalistii straini au reusit sa afle si cateva detalii din viata personala a femeii care si-a pastrat identitatea ascunsa aproximativ doua luni. 

Gerard Pique le-a prezentat-o deja celor dragi pe Clara Chia Marti

Conform La Razon, relatia lui Marti cu Pique nu este una pasagera, iar cei doi au intentii serioase. In acest sens, fundasul le-a prezentat-o deja parintilor pe noua sa iubita. 

Pique i-a facut cunostinta femeii si cu cei doi baieti pe care ii are cu Shakira, Sasha (7 ani) si Milan (9 ani), lucru care ar fi deranjat-o foarte tare pe celebra cantareata, care a decis sa faca un pas intermediar pana la mutarea in SUA. 

"Shakira traieste intr-o casa despartita de cea a parintilor lui Pique doar de o piscina. Asa ca Shakira vrea sa construiasca un zid, pentru a nu-i mai vedea nici pe ei, nici pe Clara", a precizat o sursa pentru publicatia spaniola. 

Motivul pentru care Pepe si Yasmine au facut nunta in mare secret: „Eram fericiti si inainte”

Shakira se va muta din Barcelona in Miami, la 7.500 kilometri distanta de Gerard Pique

Conform Marca, Shakira nu-si mai vede rostul in Catalunia, mai ales ca la Miami detine o vila impresionanta, in valoare de 16 milioane de euro. Astfel, ea ar urma sa se mute in Statele Unite ale Americii in viitorul apropiat. 

Shakira a vrut sa vanda vila in repetate randuri, insa nu a primit suma solicitata, astfel ca aceasta a ramas in posesia ei. Proprietatea se afla langa plaja din Miami si la un moment dat a fost inchiriata cu 45.000 de euro pe luna.

Valentina Nafornita - weekend in paradis! Vezi unde se odihneste soprana Republicii Moldova, dar si corpul perfect pe care l-a etalat - VIDEO

Vila a fost construita in 1951 si cumparata de cantareata, in urma cu 21 de ani, pentru doar 3 milioane de dolari. Suprafata totala este de 2.000mp, iar proprietatea are 6 dormitoare, 7 bai, sala de fitness, sala de conferinte, sala de biliard, garaj, terasa, piscina cu spa, bar si iesire la ocean.

Articole din aceeasi categorie