20.04.2022
Avertismentul lui Vladimir Klitschko in a 55-a zi de razboi: „Am pierde totul, la fel si Europa”

Vladimir Klitschko, in varsta de 46 de ani, fost campion mondial la categoria grea in box, a transmis un nou mesaj de sustinere pentru poporul sau, in contextul razboiului pornit de Rusia in Ucraina.

Fostul boxer transmite un nou mesaj de incurajare pentru ucraineni. Wladimir Klitschko, intors recent din Germania, unde a cerut ajutor pentru tara sa, spune ca Ucraina nu are cum sa piarda razboiul cu Rusia, pentru ca astfel ar insemna totodata si pierderea libertatii.

„Noi nu putem pierde acest razboi sau ne vom pierde suveranitatea si libertatea.

Prima imagine cu Maria Sharapova insarcinata. Rusoaica a facut marele anunt chiar de ziua ei

Am pierde totul, la fel si Europa. Trebuie sa ne aparam. O sa castigam”, a scris Wladimir Klitschko, pe Twitter.

Sportivul olimpic ucrainean Vladyslav Heraskevych, specialist in proba de skeleton, a cerut ca sportivii rusi care sustin invazia din Ucraina sa fie exclusi pe viata din sport.

Promisiunea celui mai bogat om din Ucraina pentru Mariupol. Isi pune averea la bataie!

„Nu ar trebui ca ei sa mai faca parte niciodata din familia olimpica sau din familia sportului, in general”, a declarat Vladyslav Heraskevych intr-un interviu acordat postului german de radio Deutschlandfunk.

„Iar oamenii care tac ar trebui sa fie, de asemenea, sanctionati, dar nu interzisi pe viata, desigur”, a adaugat el.

Rusilor care sustin Ucraina, „si sunt cativa in Rusia”, a subliniat Heraskevych, ar trebui sa li se acorde ajutor si oportunitatea „de a concura pentru alta tara. Nu Ucraina, ci alta tara”.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie