20.04.2022
Prima imagine cu Maria Sharapova insarcinata. Rusoaica a facut marele anunt chiar de ziua ei

Maria Sharapova a implinit 35 de ani pe 19 aprilie si a marcat momentul printr-un anunt important: este insarcinata si va deveni, pentru prima oara, mama.

Maria Sharapova a anuntat ca este insarcinata chiar de ziua ei

MaSha si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un decor feeric si, la cateva ore dupa, a anuntat, printr-un mesaj postat pe Instagram, ca va fi mama pentru prima data.

Pandemia a motivat-o sa isi schimbe viata radical! Interpreta Iulia Hajim a slabit cu 16 kg in doar patru luni, fara diete stricte si extreme: „Sunt intr-o relatie de dragoste cu mancarea, iar cheia siluetei perfecte este...” - VIDEO

"Inceputuri pretioase!!! Sa mananc tort aniversar pentru doi a fost intotdeauna specialitatea mea", a scris Maria Sharapova.

Fosta sportiva a primit in doar 5 ore peste 140.000 de like-uri si peste 3.000 de mesaje de felicitare.

Maria Sharapova s-a retras din tenis in urma cu doi ani si s-a stabilit in SUA, la Los Angeles, acolo unde locuieste alaturi de logodnicul ei, Alexander Gilkes (42 de ani).

Primul interviu al Tatianei Heghea de cand a anuntat ca este insarcinata! Cum se simte artista pe ultima suta de metri si ce dezvaluiri fascinante a facut despre sarcina: „Cand am inteles ca port sub inima un pui de om, eram in cea mai aglomerata perioada din viata unui artist..”- VIDEO

Prima imagine cu Maria Sharapova insarcinata

CV Maria Sharapova:

Nume: Maria Yuryevna Sharapova

Avere: 180 de milioane $

Varsta: 34 de ani (nascuta pe 19 aprilie 1987)

Rezidenta: Los Angeles, California, SUA

Stare civila: necasatorita (logodita cu Alexander Gilkes)

Surse de venit: castiguri din tenis, publicitate, idei de afaceri, investitii

Castig total din tenis: 38,777,962 $

Contracte de publicitate: Nike, Tiffany, Motorola, Tag Heuer, Land Rover si Porsche

Castiguri din publicitate: 250 de milioane $

Maria Sharapova, 5 titluri de Grand Slam

Maria Sharapova a spus adio tenisului la inceputul anului 2020, din cauza multiplelor accidentari. Fostul lider mondial are in palmares 5 titluri de Grand Slam. Primul a fost Wimbledonul, pe care l-a obtinut in 2004, pe cand avea doar 17 ani, dupa ce a batut-o pe Serena Williams in finala.

Maria Sharapova a inceput tenisul la 6 ani, cand s-a mutat din Rusia in SUA, alaturi de tatal ei. Mama sa nu a putut merge si ea timp de doi ani, din cauza problemelor cu viza. La acea varsta, cea care i-a vazut potentialul a fost Martina Navratilova, care i-a recomandat sa se antreneze in Statele Unite.

La 14 ani a jucat pentru prima data la Indian Wells. A castigat Wimbledon in 2004, cand avea 17 ani, US Open in 2006, Australian Open in 2008 si Roland Garros in 2012 si 2014, ultimul dintre acestea chiar intr-o finala cu Simona Halep.

In total, Sharapova a castigat 36 de turnee WTA in proba de simplu, o medalie olimpica de argint in 2012 si Fed Cup, alaturi de nationala Rusiei, in 2008.

Sharapova a ajuns pentru prima data lider WTA in august 2005, acolo unde a ramas timp de 21 de saptamani.

Articole din aceeasi categorie