15.09.2023
Averea impresionanta a uneia dintre cele mai celebre cantarete din lume. Suma colosala pe care a strans-o Shakira

Este de departe una dintre cele mai cunoscute si apreciate artiste din lume. Nu doar ca numeroase piese cantate de ea au ramas in istorie, dar, pe langa partea muzicala, nici cu dansul ea nu sta prea rau. Asadar, nu este de mirare ca pentru intreaga ei cariera, Shakira (46 de ani) are o avere destul de impresionanta care o plaseaza in randul milionarilor din intreaga lume. Pe langa castigurile din domeniul muzical, diva s-a asigurat ca are si alte surse de venit.

Dupa aproape 30 de ani de activitate, Shakira (46 de ani) a ajuns sa aiba o avere impresionanta care o plaseaza in randul milionarilor din intreaga lume. Artista a muncit din greu pentru a strange sume imense in conturile sale bancare si s-a asigurat ca va avea mai multe surse de venit, nu s-a bazat doar pe castigurile venite din industria muzicala.

Averea impresionanta a cantaretei Shakira

Amintim faptul ca artista urmeaza sa primeasca marele trofeu pentru intreaga ei cariera, premiul Michael Jackson Vanguard. Iar pentru asta, ea pregateste un recital cat se poate de spectaculos la premiile MTV. Asadar, cu prilejul premiilor MTV, au iesit la suprafata cateva detalii interesante legate de sumele adunate de artista de-a lungul anilor. La cei 46 de ani ai sai, celebra cantareata o duce extrem de bine din punct de vedere financiar.

Elon Musk, dezvaluiri despre relatia cu Amber Heard. La ce truc apela fosta sotie a lui Johnny Depp pentru a-l seduce

Drept dovada, Shakira are o avere estimata la 300 de milioane de dolari, potrivit celebritynetworth.com. Cea mai mare parte a averii sale a fost facuta in urma investitiilor din ultimii ani, cat si participarea la mai multe emisiuni televizate, sau mai multe emisiuni de talente, lucru care i-a adus castiguri financiare semnificative.

In acelasi timp, a lansat si 12 parfumuri, mai are si o linie de lenjerie intima si a investit, la fel ca si alti artisti de top, si in imobiliare. Diva detine mai multe proprietati de lux, atat in Bahamas, cat si in Miami. Mai mult, in anul 2015 a colaborat cu o companie producatoare de jucarii pentru a-si lansa propria linie.

Katy Black si Cristian Cebotari au aflat sexul celui de-al patrulea copil. Afla daca vor avea o fetita sau inca un baietel - VIDEO

Si totusi, in ciuda averii pe care a facut-o, Shakira nu a uitat niciodata de unde a plecat si s-a implicat in mai multe proiecte caritabile, facand donatii de zeci de mii de dolari de-a lungul timpului.

Articole din aceeasi categorie