23.09.2022
Avem parte de un Mercur Retrograd mai deosebit decat de obicei! Afla de la astrologul Corina Leonte caracteristicile acestei perioade, dar si cand se va incheia: „Acum poti si sa achizitionezi, sa iai decizii importante” - VIDEO

Invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta a fost astrologul Corina Leonte care a vorbit despre caracteristicile Mercurului Retrograd din aceasta perioada, dar si despre cat de favorabil este anul 2022 pentru a te casatori.

Si pentru ca in acest an au avut loc multe nunti, iar ieri s-a casatorit si Instrumentistul Corneliu Botgros, Corina Leonte a specificat: „Nu in zadar se intampla asta. Avem o pozitie speciala a plantei Venus care raspunde pentru evenimente, serbari, nunti si pentru proceduri de frumusete. Nu avem decat sa le uram casa de piatra si dragoste. Cel putin stelele priesc acestui eveniment.”

In fiecare an exista o luna dedicata procedurilor de frumusete. In acest an, astrologul a dezvaluit ca cine isi dorea o schimbare in acest domeniu o poate face in luna septembrie. „Timp de un an de zile, exista doar o singura luna atunci cand este recomandat sa se faca proceduri de frumusete speciale, sa fie chiar si chirurgicale. Si in 2022 este luna septembrie. In aceasta perioada efectele se pastreaza pentru mai mult timp.”, a spus Corina.

Natalia Barbu a revenit in Moldova cu o surpriza pentru fanii sai. Afla unde locuieste interpreta de fiecare data cand revine la Chisinau: „Casa in care am trait in ultimii ani din viata mamei nu a fost casa unde am copilarit si cumva a disparut acel loc fizic de casa” - VIDEO

Cu toate acestea, pe data de 25 septembrie pozitia planetei se misca in urmatorul semn zodiacal.

In aceasta perioada putem vorbi desigur si despre Mercur Retrograd, insa Corina Leonte a povestit ca acum este un Mercur Retrograd mai deosebit. „El retrogradeaza in fecioara, in pozitia sa de exaltare. Acum poti si sa achizitionezi, sa iei decizii importante. In acest Mercur Retrograd se recomanda sa faci miscari pe plan financiar si in plan de studii.” Mercurul Retrograd se incheie pe data de 3 octombrie.

Despre situatia actuala, dar si cea globala, astrologul a specificat. „Situatia de acum este dictata si de pozitia planetelor. Se presupune ca in ultima perioada pana finalizam 2022, cea mai dificila va fi luna noiembrie si inceputul lunii decembrie. Eu consider ca vom sti sa gasim solutii si vom trece si peste asta.

Dupa cununie, a urmat o nunta cu fast! Pepe, Orchestra Lautarii si Lupii lui Calancea au creat o atmosfera de vis la eveniment. Vezi imagini exclusive de la nunta celor doi - VIDEO

Totodata, Corina a povestit si cateva lucruri caracteristice fiecarei zodii in parte pentru aceasta perioada.

Articole din aceeasi categorie