19.09.2024
Aurel Chirtoacă, descusut de secrete! Ce ar face interpretul cu un milion de euro - VIDEO

Interpretul Aurel Chirtoacă a fost invitat în platoul emisiunii Gusturile se Discută, iar acolo a primit câteva întrebări blitz. Află din articolul de mai jos ce ar face acesta cu un milion de euro.

În cadrul emisiunii Gusturile se Discută, Aurel Chirtoacă a fost provocat să răspundă la întrebarea: „Ce ai face cu un milion de euro?”. 

Sfaturi despre sănătate mintală! Cum poți avea grijă de mintea ta, află sâmbătă, la iSănătate - VIDEO

Interpretul a răspuns cu umor, amintindu-și un banc: „«Ce-ai face cu un milion de euro? Aș da datoriile? Dar cu restu? Restu or mai aștepta!». Cam în felul ăsta și eu. Banii care vin ușor, eu cred că se duc repede. Așa că aș face o binefacere, aș investi toți banii în mine”.

Drama din spatele imaginii perfecte! Deși este una dintre cele mai cunoscute comediante din Moldova are o poveste de viață tristă: „Am învățat la internat” - VIDEO

Pe de altă parte, Iulia Deliu a recunoscut că ar călători dacă ar avea acești bani: „Eu aș vedea lumea cu acest milion de euro, aș călători”.

Aurel Chirtoacă este un interpret de muzică populară din Republica Moldova, apreciat pentru vocea sa și pentru modul în care promovează cultura și tradițiile moldovenești.

Părinții Irinei Rimes au avut parte de o întâlnire memorabilă cu Maia Sandu! Ce le-a spus șefa statului despre fiica lor - FOTO/VIDEO

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie