19.03.2024
Au o relatie speciala! Cum arata, dar si cine este tanarul alaturi de care Andreea Botanica s-a distrat la Bucuresti - VIDEO

Recent, bloggerita si interpreta Andreea Bostanica a publicat un nou video pe canalul ei de Youtube, care este intitulat: „Vlog cu fratele meu”.

Putini stiu, insa Andreea are un frate mai mare, dovada fiind pozele cu el pe care le publica din cand in cand pe social media.

Recent, Andreea a petrecut timpul frumos alaturi de fratele ei, astfel, a decis sa inregistreze chiar si un filmulet pe care ulterior sa il posteze pe online.

Petreci mult timp pe retelele de socializare si ti-ai dori sa creezi continut de calitate? Elena Bargan te ajuta cu idei si sfaturi utile - VIDEO

Cei doi, impreuna cu mama lor, au fost la karting, dupa care si-au continuat seara intr-un restaurant din Bucuresti.

„Hey, salut. Eu sunt Andreea si acesta este un nou vlog pe canalul meu de Youtube. Suntem in Bucuresti si mergem cu mami si frate-miu la carting. Si fix cand am vrut sa luam bilete ne-au zis ca trebuie sa asteptam 3 ore ca sa ne dam. Am zis: „Adios muchachos”. Asa ca am plecat sa luam cina”, a povestit Bostanica.

Corneliu Botgros - marturisiri despre relatia cu interpreta Anisoara Dabija, dar si surioara sa de 5 anisori: „Asta este alegerea mea” - VIDEO

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 5 milioane de abonati pe TikTok si aproape 2,3 milioane pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie