09.11.2023
„Au intrat separat, au iesit impreuna”. Scandal de infidelitate in monarhia daneza. Printul Frederik, surprins cu o femeie in Spania - VIDEO

Monarhia daneza este in mijlocul unui scandal de proportii dupa ce o revista spaniola a publicat „imagini exclusive” care sugereaza ca printul mostenitor Frederik al Danemarcei a avut o relatie intima cu o femeie in Spania. Genoveva Casanova, presupusa amanta, a negat ca ar avea vreo relatia cu acesta, scrie 7sur7.be.

Scandalul a inceput dupa ce pe coperta ultimului numar al revistei spaniole Lecturas au aparut imagini cu Frederik alaturi de o alta femeie, ceea ce a alimentat zvonurile ca printul o insala pe Mary, sotia lui. Publicatia a dezvaluit ca femeia care apare in fotografii este Genoveva Casanova.

Fotografiile au fost facute la Madrid, in 25 octombrie, in timp ce sotia lui Frederik, Mary, se afla la New York pentru a tine un discurs.

Potrivit redactorului-sef al revistei Lecturas, cei doi au petrecut aproape 12 ore impreuna, facand lucruri pe care „doar doi oameni care se cunosc foarte bine le fac impreuna”. Si-au petrecut dupa-amiaza impreuna intr-un parc si s-au indreptat spre casa femeii in jurul orei 19.00. „Au intrat separat, dar au iesit impreuna. Au petrecut aproximativ doua ore in casa ei si cand au iesit, aveau alte haine”, a scris presa.

Unul este pasionat de gatit, iar altul de pescuit! Ce hobby ii uneste pe gemenii Mihai si Vasile Ursu, dar si pe ce loc s-au clasat la un popular concurs de muzica din Romania - VIDEO

Au mers apoi la un restaurant unde au petrecut seara, departe de ochii celorlalti clienti: „S-au asezat intr-un colt.” Potrivit revistei spaniole, cei doi au stat pana dupa ora 1 noaptea. „S-au dus cu  masina la ea acasa, unde au petrecut toata noaptea impreuna.” 

Redactorul-sef al revistei spaniole asigura ca fotografii sai au monitorizat casa toata noaptea. „In jurul orei 8:30, Frederik a parasit casa cu o valiza mica si a fost preluat de o masina de serviciu de la Ambasada Daneza, care l-a dus la Terminalul 4, de unde pleaca zborurile private.”

Aproape 100 de mii de vizualizari in mai putin de o zi! Irina Rimes si Theo Rose au lansat videoclipul piesei „Stinge Luminile” - VIDEO

Zvonurile s-au raspandit rapid dincolo de granitele Spaniei. Confruntata cu amploarea acestui scandal, Genoveva Casanova a declarat: „Neg categoric acuzatiile privind o relatie romantica intre printul Frederik si mine”, a spus ea, apoi a adaugat: „Fiecare acuzatie nu numai ca este complet lipsita de adevar, dar si denatureaza faptele in mod rautacios. Aceasta problema este analizata de avocatii mei, care vor lua masurile necesare pentru a-mi proteja drepturile la onoare, adevar si intimitate.”

Si Casa regala daneza a reactionat la aceste zvonuri: „Politica noastra de ani de zile este de a nu comenta sau confirma niciun detaliu legat de chestiuni private. In plus, am dori sa subliniem angajamentul nostru de a respecta intimitatea membrilor familiei regale, inclusiv a printului mostenitor”. Un discurs rar care vine chiar in momentul in care Regele Felipe al Spaniei si Regina Letizia isi incep vizita de stat in Danemarca.

Articole din aceeasi categorie