09.11.2023
Aproape 100 de mii de vizualizari in mai putin de o zi! Irina Rimes si Theo Rose au lansat videoclipul piesei „Stinge Luminile” - VIDEO

Dupa ce acum 6 zile, Irina Rimes si Theo Rose au lansat prima lor piesa comuna - „Stinge Luminile”, cele doua si-au uimit fanii si cu un videoclip pe masura asteptarilor.

Despre faptul ca vor lansa in curand si un clip, Irina Rimes a anuntat cu cateva zile in urma pe social media, acolo unde a scris:

„In cateva zile va aratam ce clip am facut. In trei saptamani, iese @miami.bici 2 in cinematografe. Pana atunci, puteti asculta piesa pe toate platformele de streaming”.

Desi nu a trecut nici macar o zi de la premiera oficiala a clipului, acesta a adunat deja aproape 100 de mii de vizualizari din partea fanilor Irinei, dar si a lui Theo.

Pe langa miile de vizualizari, dar si aprecieri, internautii au lasat si zeci de comentarii prin care si-au exprimat admiratia fata de colaborarea lor.

„Am mai primit flori la viata mea, dar...”! De ce surpriza a avut parte Nicolle Trifan - FOTO/VIDEO

„Minunata colaborare! O melodie cu un mesaj superb”, „Nu mai am glas sa cant aceasta melodie ce de tare imi place. E bomba”, „ Felicitari fetele! Va ascult melodia non-stop de cand ati lansat. Va iubim mult”, „Tare faina este melodia prin mesajul transmis, dar si mai tare, prin colaborarea a 2 voci bune”, sunt cateva dintre comentariile fanilor.

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste in Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Theo Rose este in momentul de fata una dintre cele mai apreciate si cunoscute cantarete din showbiz-ul romanesc. Ea a ajuns faimoasa in Romania in ciuda varstei, reusind sa stranga sute de mii de abonati pe social media.

Sfaturi practice pentru a pastra armonia in locuinta noastra! Lorina Buga, psiholog: „Daca nu ma simt bine acasa trebuie sa...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie