09.11.2023
Unul este pasionat de gatit, iar altul de pescuit! Ce hobby ii uneste pe gemenii Mihai si Vasile Ursu, dar si pe ce loc s-au clasat la un popular concurs de muzica din Romania - VIDEO

Mihai si Vasile Ursu sau, cum prefera ei sa li se spuna - Golden Twins au fost invitati la emisiunea O Seara Perfecta. Cei doi frati au povestit despre concursul la care au participat recent, dar si despre planurile lor de viitor.

Intrebati cine e baiatul mamei si cine e baiatul tatei, Vasile Ursu a raspuns: „Eu sunt baiatul tatei, iar el este baiatul mamei”.

„Eu petrec mai mult timp cu mamica, iar el cu taticu. De exemplu, nu demult ei au fost la pescuit cu tata, iar eu am petrecut timpul cu mama. In oras, la cumparaturi”, a mentionat Mihai.

De asemenea, Vasile a fost intrebat daca intr-adevar ii place sa pescuiasca. „Desigur. Ne trezim cu tata la 5, strangem toate uneltele si la ora 7 suntem pe barba la nistru si pescuim”, a spus baiatul.

De curand, fratii au fost si la un concurs in Romania de unde au venit cu premii frumoase. „A fost foarte interesant, am facut cunostinta cu foarte multi copii, au fost peste 200. Am fost si fete frumoase”, a spus Vasile.

Fanii lui Zac Efron, socati de cea mai recenta aparitie a actorului: „Ce s-a intamplat cu fata lui?” - VIDEO

„De fapt, acolo au fost 2 categorii: piesa populara si pop romanesc. Noi am cantat la ambele. La populara am cantat piesa „Cand ma latra cainii”, iar la pop romanesc „Tic tac” de Vescan”, a povestit Mihai.

La ambele categorii, cei doi frati s-au clasat pe locul 1.

„Am mai primit flori la viata mea, dar...”! De ce surpriza a avut parte Nicolle Trifan - FOTO/VIDEO

Chiar daca unul adora sa pescuiasca, iar altul sa gateasca, totusi cei doi au si o pasiune comuna - kickboxing-ul.

Articole din aceeasi categorie