31.08.2022
Actrita si modelul sud-african Charlbi Dean, star in filmul „Triangle of Sadness”, a murit la 32 de ani

Actrita si modelul sud-african Charlbi Dean, personaj in filmul „Triangle of Sadness”, premiat cu Palme d'Or la Cannes anul acesta, a murit luni, la New York, la varsta de 32 de ani, a anuntat un purtator de cuvant.

Este ingrozitor”, a raspuns pentru AFP prin mesaj o reprezentanta a actritei, „confirmand informatiile din TMZ”.

Potrivit TMZ si Deadline, Charlbi Dean a murit „subit” luni, intr-un spital din New York.

Are o iubita? Ionel Istrati a publicat pe retelele sociale imagini video cu o tanara misterioasa - VIDEO

Cauza mortii nu a fost anuntata, nici o eventuala boala de care sa fi suferit.

In filmul „Triangle of Sadness” al suedezului Ruben Ostlund, Charlbi Dean a fost Yaya, top model si influencer, obsedata de imaginea si cariera sa, care pleaca intr-o croaziera de lux alaturi de un prieten manechin.

Cum arata Marisha Ignat acum 10 ani: Bloggerita a publicat o imagine de arhiva pe pagina sa de Instagram: „Gasiti 10 diferente...” - FOTO

La cinci ani dupa „The Square”, Ruben Ostlund a castigat in mai al doilea premiul Palme d'Or la cea de-a 75-a editie a Festivalului de Film de la Cannes cu aceasta satira despre superbogati si lux, considerata filmul cel mai distractiv din competitie.

Charlbi Dean Kriek s-a naascut pe 5 februarie 1990 la Cap, in Africa de Sud, si a debutat ca model la varsta de 6 ani, apoi a inceput o cariera in cinema la 20 de ani cu primele filme sud-africane: „Spud” in 2010 si continuarea „Spud 2”, in 2013, cu John Cleese. In 2017, a aparut intr-un film horror american „Don't Sleep”, si anul urmator, in „An Interview with God”.

Articole din aceeasi categorie