30.08.2023
Au ajuns sub bisturiu si recunosc acest lucru! Top 7 vedete de la noi care au recurs la operatii estetice - FOTO/VIDEO

Unele recunosc, iar altele mai putin. Vezi in articolul de mai jos cine sunt vedetele din Moldova care nu s-au sfiit sa spuna deschis despre operatiile la care au recurs.

Tania Goncear - creatoare de continut

In 2022 bloggerita a ajuns pe mainile chirurgilor plasticieni. Interventia care i-a fost facuta se numeste „Blefaroplastie” si a avut scopul de a indeparta grasimea in plus de la nivelul pleoapelor.

„Mie imi place ce s-a primit. Prin casa am mai multe oglinzi si cand merg ma uit si zic: „Ce frumos”. La mine era necesara aceasta interventie. Eu nici nu stiam ca exista o astfel de operatie plastica”, a recunoscut Tania in octombrie anul trecut in cadrul unui interviu marca O Seara Perfecta.

Olga Manciu - creatoare de continut

La data de 7 iunie 2023, Olga Manciu si-a indeplinit visul cel mare. Creatoarea de continut si-a dorit sa-si imbunateasca aspectul fizic, astfel, a optat pentru reconstructie mamara si abdominoplastie. 

„Mi-am asumat sa imi arat corpul la o tara intreaga, asta ajuta femeile sa inteleaga ca operatiile estetice nu sunt un moft, de multe ori sunt o necesitate”, a povestit Olga Manciu in cadrul unui interviu marca iSanatate.

Doina Sulac - fotografie rara alaturi de mama ei! Mesajul artistei pentru cea care i-a dat viata - FOTO

Diana Ballerini - femeie de afaceri

Blefaroplastie, liposuctie la picioare si botox la axile sunt operatiile estetice la care a apelat Diana Ballerini la inceputul anului 2023. De asemenea, in 2022, Ballerini a optat si pentru mastopexie, liposuctie si inlaturarea unui lipom.

„Nu puteam sa port hainele pe care mi le doream, mereu vedeam aceste defecte si am zis ca trebuie sa o fac si atat. Si apropo cineva mi-a scris pe Instagram si m-a intrebat de ce fac public asta si raspuns aici: Eu am curajul sa o fac si stiu ca foarte multe femei si-ar dori, dar nu au curajul”, a spus femeia de afaceri pentru emisiunea O Seara Perfecta.

Nicolle Trifan - antrenoare de fitness

La inceputul anului 2022, antrenoarea Nicolle Trifan si-a facut o operatie plastica, si anume, rinoplastie. Despre asta, ea a povestit la acea vreme intr-o postare pe Instagram.

„M-am gandit mult daca trebuie sau nu trebuie sa ma impart cu aceasta experienta si sa dezvalui tuturor despre asta... Totusi...am ales sa fiu cu voi sincera si deschisa. Comunitatea de oameni pe care am strans-o aici - in timp a devenit ca o familie virtuala. N-as putea minti sau ascunde. Iar daca-mi reuseste prin aceasta postare sa fiu utila persoanelor interesate (care stiu ca sunt multe) cu informatie si propria mea experienta, deja voi fi bucuroasa”, a scris Nicolle.

„Am sa fiu sincera...” Cum si-a anuntat Diana Ballerini fiica ca a divortat de tatal acesteia? Ce reactie a avut Iris - FOTO

Mihaela Cavcaliuc - antrenoare

Si-a dorit o schimbare majora. In aprilie 2023, bloggerita si-a facut o operatie estetica complexa, este vorba despre lifting facial.

„Mi-am vazut fata mea noua. Sunt mai mult decat multumita. Sculele sunt scule, barbia este barbie, ochii sunt ochi, urechile sunt urechi. Total diferit”, a explicat Cavcaliuc in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Tany Vander - femeie de afaceri

In 2021 Tany Vander si-a facut din nou operatie plastica la sani. „Breast implants! (Implanturi mamare) Eu v-am zis ca o sa ramaneti socati”, a scris Vander la acel moment pe Instagram.

Patric Hanganu - interpret

In 2020, indragitul cantaret si-a facut o operatie plastica la urechi. Interpretul a ales sa faca o schimbare, pentru a fi mai increzator, dupa cum a spus chiar el.

„Oamenii cand doreau sa ma jigneasca si nu aveau cu ce, se aninau de urechi. Acum n-o sa se mai ia de asta”, a mai marturisit Patric.

Articole din aceeasi categorie